Is goed. Je bestelt iets via de website en je krijgt het snel thuis gestuurd.

Snelle levering en goed product.

Kruk

Heel goed!

Duidelijk

N.v.t.

van Zuijlen

veel keuze

voorraad goed bij houden hoeft U niet te bellen dat het later komt

Jolande

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd.

Alles was perfect in orde!

Duidelijkheid

Goed, verkeerde levering werd snel hersteld

Communicatie verliep heel soepel

Bep van der Mierden

Goed snelle levering door dit bedrijf, maar Post.nl is een waardeloze bezorger dit was het tweede pakket van het textielhuis. En we hebben allebei de pakketten op een locatie op moeten halen,... Goed snelle levering door dit bedrijf, maar Post.nl is een waardeloze bezorger dit was het tweede pakket van het textielhuis. En we hebben allebei de pakketten op een locatie op moeten halen, terwijl we wel thuis waren dus gewoon een waardeloze bezorg service!!!

Grote sortering en snelle levering.

Ivonne

Via internet keuze gemaakt en bezorgd

niet zomaar een pakje bij de voordeur laten zetten zonder door iemand in ontvangst te hebben laten nemen

Reactie Het Textielhuis:

Beste mevrouw, bedankt voor het invullen van het beoordelingsformulier. Inderdaad erg raar dat de bezorger het pakketje bij uw voordeur heeft geplaatst. Helaas zijn wij volledig afhankelijk van de... Beste mevrouw, bedankt voor het invullen van het beoordelingsformulier. Inderdaad erg raar dat de bezorger het pakketje bij uw voordeur heeft geplaatst. Helaas zijn wij volledig afhankelijk van de professionaliteit van de bezorgers van PostNL. Op het moment dat het pakket ons magazijn verlaat kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op hoe men met het pakket omgaat. Gelukkig is het pakket wel terecht. Veel plezier ervan.
Team Textielhuis

Eenmalig tot nu toe, maar voor herhaling vatbaar.

snelle levering, goede kwaliteit