Marlies

Ik was verrast hoe snel mijn bestelling afgehandeld werd. Het was een cadeau voor mijn schoondochter en die was er superblij mee. Via de mail werd ik prima op de hoogte gehouden. Heb deze ervaring... Ik was verrast hoe snel mijn bestelling afgehandeld werd. Het was een cadeau voor mijn schoondochter en die was er superblij mee. Via de mail werd ik prima op de hoogte gehouden. Heb deze ervaring met Textielhuis al aan diverse mensen doorgegeven.

Zeer snelle afhandeling van order.

Jan de Vries

Als vele jaren klant.
Cijfer 10 uit 10, ook met vragen via de telefoon zeer behulpzaam.

Geen poes pas, en onnodige e-mails. Korte lijntjes, en bij vragen een persoonlijke behandeling.

Geen.

H. J. Uiterwijk

Correcte afhandeling van de bestelling

Goede kwaliteit

Ga zo door

Noël Adriaansen

Goede ervaring, snel opgestuurd en geleverd

Van der Plas

Snel en in goede staat geleverd

Astrid van den Biggelaar

Ze denken heel goed met je mee. Nadat ik een verkeerd product had besteld, hebben ze, nadat ik een nieuwe bestelling had geplaatst, gelijk gebeld met wat extra info. Heel fijn.

Telefonisch contact zoeken.

Marjan

Goede producten en snelle levering

M. Paulis

Snelle levering en goede spullen

Alles prima

G van Hell

Die was goed

Vervelend dat er geen retour formulier en retour sticker bij zit. Vooral als je niet zo handig bent met de computer en zeker bij het ouder worden. Bij de meeste webshops zit dat er gewoon bij. Dan... Vervelend dat er geen retour formulier en retour sticker bij zit. Vooral als je niet zo handig bent met de computer en zeker bij het ouder worden. Bij de meeste webshops zit dat er gewoon bij. Dan is het gewoon invullen, opplakken, dicht plakken en wegbrengen.