Goed = 8 M.b.t. de vraag over hygiëne / opgeruimdheid: een stoffen vloerbedekking hoort m.i. niet thuis in een dergelijke ruimte.
gerda pols
Zoals eerder in de vragen al werd gevraagd, er word naar je geluisterd en niet zo maar iets gedaan zonder er over te praten.als je vragen hebt worden die naar behoren beantwoord
Ze hadden alles goed op orden. Ze waren heel duidelijk en helder over mijn klachten behandeling en het verhelpen van mijn klacht.
Aandacht, kennis, vertrouwen, zorgvuldig
Paul
Het is een goede fysiotherapeut, mijn klachten worden serieus genomen en de terugkoppeling is goed. Toen de eerste paar behandelingen (shockwave) niet voldoende effect hadden is er naar een andere...Het is een goede fysiotherapeut, mijn klachten worden serieus genomen en de terugkoppeling is goed. Toen de eerste paar behandelingen (shockwave) niet voldoende effect hadden is er naar een andere behandelmethode (EPTE) overgegaan welke een veel beter resultaat hadden. De locatie is netjes en goed te bereiken.
Goede diagnose en uitleg en mooi resultaat. Geen belemmeringen meer.
De vakkundigheid en het vaststellen van de juiste behandeling.