Ik was al eerder bij Ted Beers onder behandeling geweest voor hielspoor dus had al hele goeie ervaringen. Nu recent voor de schouder behandeld en opnieuw zeer tevreden zoals alles gegaan is....Ik was al eerder bij Ted Beers onder behandeling geweest voor hielspoor dus had al hele goeie ervaringen. Nu recent voor de schouder behandeld en opnieuw zeer tevreden zoals alles gegaan is. Vandaar een dikke tien.
Als de behandeling voor een ander van toepassing is
Er werd serieus geluisterd, goede uitleg en informatie gegeven en goed hulp geboden.
Kundigheid vriendelijkheid uitleg wat hij gaat behandelen en waarom.
Duidelijk en de behandeling werkt
Professioneel en luisteren
Kundig en vriendelijke fysiotherapeut. Erg betrokken en duidelijk qua voortgang en mogelijkheden.
Sander
De behandelaar nam mijn klachten serieus en samen kwamen we tot een heel goed behandelplan. Ook binnen het behandelplan was er ruimte om bij te sturen .
Professionele aanpak; zakelijk maar niet TE afstandelijk. Duidelijke uitleg. Op tijd. Omgeving: netjes en schoon
Deskundig, doortastend. Resultaat was heel snel behaald terwijl ik al een half jaar klachten had.