Zeer deskundig. Luisterend oor en goede adviezen. Heb veel vertrouwen in de therapeut.
De fysio kwam heel kundig rn consenciues over.. ik zou er ook zeker zelf n evt. Vlg keer weer naar toe gaan.
Juul Vijver
Snel aan de beurt, goed bereikbaar en je wordt snel terug gebeld. Blessure altijd snel weer verholpen met top uitleg van wat er aan de hand is. Vriendelijk en professioneel personeel.
Hij is vriendelijk en duidelijk maar toch zakelijk.
Het probleem wat ik had is op een goede manier aangepakt en vervolgens benandeld met als resultaat dat ik van mijn klachten af ben. De manier hoe de behandeling is gegaan, de flexibliteit in...Het probleem wat ik had is op een goede manier aangepakt en vervolgens benandeld met als resultaat dat ik van mijn klachten af ben. De manier hoe de behandeling is gegaan, de flexibliteit in het maken van de afspraken
Duidelijkheid, ervaring en kennis!
De behandeling was gewoon goed.
Nicole Barendse
Ik heb lang last gehad van mijn knie, na de eerste needling behandeling was het met een dag over ?? De oorzaak is nog niet aangepakt maar daar heb ik netjes een doorverwijzing voor gekregen...Ik heb lang last gehad van mijn knie, na de eerste needling behandeling was het met een dag over ?? De oorzaak is nog niet aangepakt maar daar heb ik netjes een doorverwijzing voor gekregen naar de orthopeed voor verder onderzoek. Echt een aanrader!!
Zeer deskundig, plezierig in het contact, accuraat, helder in de communicatie.