Jessica

Er wordt kundig en eerlijk gehandeld door deze fysiotherapeut, op basis van mijn ervaring met Shockwave / EPTE raad ik ze zeker aan, voor ingewikkelde blessures, maar ook voor alle andere blessures,... Er wordt kundig en eerlijk gehandeld door deze fysiotherapeut, op basis van mijn ervaring met Shockwave / EPTE raad ik ze zeker aan, voor ingewikkelde blessures, maar ook voor alle andere blessures, er wordt goed geluisterd en ze hebben een super fijn oefenprogramma via een app die ik zowel op mijn telefoon als apple watch kon gebruiken.

Betrouwbaar, transparant, realistisch, deskundig

Na een vorige behandeling van een paar jaar geleden had ik een zeer goed resultaat. Dus daar hoop ik nu weer op

De algehele behandeling en de de complete uitrusting van de praktijk tezamen met de deskundigheid van de therapeut geven mij de reden voor deze score

Grondig onderzoek van knie waardoor hij precies wist wat er aan de hand was en welke behandeling nodig was. Binnen een paar dagen voelde ik al verbetering. Ook bij tweede bezoek vandaag is de knie... Grondig onderzoek van knie waardoor hij precies wist wat er aan de hand was en welke behandeling nodig was. Binnen een paar dagen voelde ik al verbetering. Ook bij tweede bezoek vandaag is de knie weer grondig onderzocht om te kijken wat de status is. Ik vind dat een hele goede, professionele aanpak.

Therapeut luistert goed . behandeling er op afgestemd met goed resultaat.zeker als het weer nodig is beslist terug kom.

Wanneer we van andere ouders horen dat hun kind dezelfde klachten heeft

Gewoon aanbevelen, ben zeer tevreden over Zorgperron. Pakken het goed aan en beginnen altijd om met behulp van apparatuur, indien nodig, een diagnose te stellen. Ook verwijzen zij door naar... Gewoon aanbevelen, ben zeer tevreden over Zorgperron. Pakken het goed aan en beginnen altijd om met behulp van apparatuur, indien nodig, een diagnose te stellen. Ook verwijzen zij door naar huisarts voor bv. foto's etc. indien nodig voor vervolg

Nette praktijk, laag drempelig benaderbaar…
Vriendelijke en goede zorg