Het is een fysiotherapeut die weet wat hij doen moet en legt alles prima uit
Zeer goede fysio Ted Beers.Denkt met je mee geeft goede adviezen, schrijft brief naar werkgever mbt belastbaarheid en is erg kundig.Mocht ik weer wat krijgen rijd ik wel wat extra kilometers om bij...Zeer goede fysio Ted Beers.Denkt met je mee geeft goede adviezen, schrijft brief naar werkgever mbt belastbaarheid en is erg kundig.Mocht ik weer wat krijgen rijd ik wel wat extra kilometers om bij deze fysiotherapeut te komen.
Ze neemt je serieus. ze stelt uitvoerig vragen en onderzoekt grondig, voordat ze met de behandeling start.
Uitstekend behandelplan waardoor ik veel sneller van mijn klachten af was dan ik had verwacht
Snel en maximaal resultaat!!
Jan P. Spruit
Fysiotherapie Het Zorgperron. Na maandenlange pijnscheuten bij bepaalde bewegingen in mijn rechterschouder door huisarts Posthouwer verwezen voor fysiotherapie naar Het Zorgperron in...Fysiotherapie Het Zorgperron. Na maandenlange pijnscheuten bij bepaalde bewegingen in mijn rechterschouder door huisarts Posthouwer verwezen voor fysiotherapie naar Het Zorgperron in Heerhugowaard. Hij had daar goede ervaringen mee. Ook hebben ze een echo apparaat om te kijken wat er speelt. Zeer grondige intake door Romy. Veel vragen en uitvoerig onderzoek. Moest allerlei bewegingen maken. Het indrukwekkende echo apparaat toonde duidelijk een gescheurde pees in de schouder aan. Voor de zekerheid kwam collega Ted ook nog even kijken. Goed voorgelicht over de verschillende opties. Romy maakte een behandelplan en stuurde haar bevindingen naar de huisarts. Op mijn verzoek kreeg ik hiervan een kopie. Op mijn computer staat nu een oefenschema, met dagelijkse oefeningen. Om de twee à drie weken een consult, met bespreking en massage. Ook krijg ik dan de schouder ingetapet voor een aantal dagen. Merk duidelijk vooruitgang, reeds na enkele weken. En ik weet nu eindelijk wat er aan de hand is. Flexibele werktijden! Al met al zeer tevreden over de behandeling bij het Zorgperron. Aanrader!