Duidelijk en correct! Iedere keer weer een fijn idee om heen te gaan. Klacht werd serieus genomen, en klacht is zo goed als over.
Achterliggende oorzaken onderzoeken/ uitvragen Opvragen van verslag rapport arts/ neuroloog Behandeling bespreken
Omdat ik vertrouwen heb in de behandelaar en de behandelingen slaan altijd aan
John Koopman
Duidelijke bespreking van behandeling en duidelijke uitleg
Miranda
Mijn klachten zijn goed verholpen, pakt het probleem goed aan. Gaf mij meteen al een goed gevoel over de behandeling. Neemt in een korte tijd goed de tijd voor je en geeft je een luisterend oor, dat...Mijn klachten zijn goed verholpen, pakt het probleem goed aan. Gaf mij meteen al een goed gevoel over de behandeling. Neemt in een korte tijd goed de tijd voor je en geeft je een luisterend oor, dat was fijn. Ik heb het ervaren als een hele fijne fysiotherapeut! Waar ik in een korte tijd van mijn klachten af ben gekomen.
Ton van atten
Zij luistert goed en legt dingen goed uit en stelt je gerust.
Gaf een veilig gevoel
Er word goed geluisterd. En naar gehandeld
A
Hij neemt de klachten serieus, kan goed luisteren en geeft alternatieven als deze behandeling niet werkt.