Duidelijkheid over eventuele prognose. Serieus genomen worden. Samenspraak.
Vooral de combinatie echo behandeling
Ik vond dat de fysiotherapeut erg professioneel overkwam. Ze namen mij serieus en legde alles duidelijk uit.
Het contact en de behandeling. Goede uitleg accurate aanpak en deskundigheid. En niet te vergeten ik ben van mijn klacht af, dus 100% resultaat. Ik ben er heel blij mee wat ik heb ondergaan aan...Het contact en de behandeling. Goede uitleg accurate aanpak en deskundigheid. En niet te vergeten ik ben van mijn klacht af, dus 100% resultaat. Ik ben er heel blij mee wat ik heb ondergaan aan behandeling.
Kennis van de laatste technieken en ruime openingstijden
Relaxte sfeer waarin hij professioneel omgaat met de patiënt. Neemt je klacht serieus en in combinatie met de echo heel duidelijk te zien wat de stand van zaken is (in mijn geval m’n schouder).
Ik ben prima geholpen en zeer tevreden over de deskundigheid en het resultaat.
Greet
Vraagt alles goed uit voordat de behandeling start. Kan goed luisteren en is makkelijk te benaderen.
S. de Jong
Er wordt duidelijk en professioneel uitleg gegeven en overlegd wat de mogelijkheden zijn. Ik voelde me erg om mijn gemak bij.
Prettige begeleiding van een vakkundige fysiotherapeut.