JP dekker

De therapeut heeft mij zeer goed behandelt.hij was duidelijk en stelde vragen over mijn klacht.heb het gevoel gehad dat hij mij goed en op de juiste manier heeft behandelt.vriendelijk en beleefd! De... De therapeut heeft mij zeer goed behandelt.hij was duidelijk en stelde vragen over mijn klacht.heb het gevoel gehad dat hij mij goed en op de juiste manier heeft behandelt.vriendelijk en beleefd! De ontvangstruimte is ook prima in orde.

R.Tomassen

Het gevoel dat er goed naar mij werd geluisterd, goede uitleg werd gegeven over de aard en de reden van de voorgestelde behandelingen, de openhartigheid over de verwachte resultaten daarvan.

J.L. de Klonia-Buitenhek

Van praktisch niet goed meer kunnen lopen en zeker de trap niet meer opkunnen is door de behandeling bereikt dat ik dit wel weer kan.
Op mijn vragen kreeg ik duidelijke antwoorden en toen ik...
Op mijn vragen kreeg ik duidelijke antwoorden en toen ik vroeg of ik zelf ook op het scherm kon kijken naar wat er aan de hand was
werd de hele zaak zo gedraaid dat ik ook kon bekijken waar zich het euvel bevond. Belangrijk voor me.

Bart

Ik geef een tien niet om 1 belangrijke reden, maar voor de totale behandeling van Alexandra.

Professioneel;
Duidelijkheid over zowel de behandeling en de oorzaak van de klachten....

Professioneel;
Duidelijkheid over zowel de behandeling en de oorzaak van de klachten.
Goed overleg over de behandelmethodes.
De juiste vragen stellen en goed luisteren.
Ruime flexibiliteit bij het maken van afspraken.

Alexandra is begripvol en makkelijk in de communicatie, dit maakt de drempel om mij open te stellen lager.
De vrijheid om mijn zoontje mee te nemen bij gebrek aan oppas was ook erg prettig.

Al met al heb ik een onwijs goede ervaring met Alexandra
en natuurlijk niet onbelangrijk ben ik zo goed als klacht vrij, iets waar ik vooraf nog mijn twijfels over had.

Yvonne

Door de uitgebreide vragen die er gesteld werden n.a.v. de pijnklacht. Door meteen een echo te maken, en een behandelplan te maken in samenwerking met mij.

Pijndoorstress

Prima behandeling maar de duur van een consult is naar mijn idee (te) kort