E. van Dijk, OFGV

Het was heel leerzaam en ik denk dat heel efficiënt is om het periodiek te herhalen. Als het ware een opfriscursus.

Wendy van Maren / Triskelion

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Ik heb van dit bedrijf een cursus gevolgd en daarbij was de communicatie erg prettig. Goede uitleg, duidelijke verwachtingen en klant vriendelijk.

Klantvriendelijk, duidelijk in communicatie, enthousiast en goede cursus gegeven

NEN

Goede praktische training met prettige trainer die zelf soms iets teveel aan het woord is.

OFGV

Leuke en verhelderende training over effectief werken.

Enthousiasme van de trainer en de zogenaamde 'nazorg' :-).

Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek

Een goede ervaring met dit bedrijf. Een vlotte trainer met een goede presentatie over de materie effectief werken. De trainer zit er bovenop en laat je niet verslappen tijdens de training. De... Een goede ervaring met dit bedrijf. Een vlotte trainer met een goede presentatie over de materie effectief werken. De trainer zit er bovenop en laat je niet verslappen tijdens de training. De training werd zo boeiend gegeven dat de pauzes werden overgeslagen en dit werd niet als hinderlijk ervaren door de deelnemers.

Presentatie welke to the point is en de trainer laat zien dat hij er bovenop zit. Er volgt een follow up van vier maanden na de training.

Lizette Hoeneveld / OFGV

Leuke en nuttige workshop efficiënt werken gevolgd

heb me geen moment verveeld en de tijd vloog voorbij

José Kooijman/De Groot en Slot BV

Het bedrijf zelf ken ik alleen via Jennefer die ons training gaf. Een prettige vrouw met veel geduld.

N.v.t. heb geen product aangeschaft. Kregen wel informatie

NEN

Goede eye openers

Gelijk aan de slag om gedragsverandering op te starten ipv theorie later zelf te moeten omzetten (uitstel = afstel). Dit heb ik als enorm waardevol ervaren.

Omgevingsdienst Flevoland Gooi- en Vechtstreek

Ik vind het zeer prettig, dat ik op een overzichtelijke wijze mijn mailberichten kan indelen. Het is voor mij zeker een nuttige bijeenkomst geweest!

MST

Goed opgezet.

Geeft goede tips en luistert naar de mensen. Brengt alles heel overtuigend en met veel plezier en krijgt de mensen mee!