Het was fijn wat manieren te leren om met grote hoeveelheden mails om te gaan.
wel was de combinatie met de collega die de basiscursus al had gedaan minder handig; ik moest nog alles leren dus...
enthousiasme in het leren
Constructief veel praktijk voorbeelden. Goede koppeling dat instrument niet leidend is maar gedrag, werk aanpak.
Goede enthousiaste presentator!
Keurig
Iedereen de hand schudden, namen onthouden van de cursisten.
Zeer gezellig en to-the-point zijn
Zeer goed trainers die spreken vanuit hun eigen ervaring. Tjdens de training zeer veel aandacht voor de individuele situaties van de deelnemers.
Deze training zet je aan het denken, zorgt...
Zeer persoonlijke aanpak. De opleiding onderscheidt zich van andere soortgelijke opleidingen doordat ze veel meer werken rond inzicht, en niet zozeer kleine 'truukjes' aanleren.
De opvolging...
Positief, een echte eyeopener en vele handige en uitvoerbare tips
persoonlijk en nuttig dat er ook nog een uurtje áan het bureau' wordt doorgebracht
Duidelijke uitleg/presentatie. Na 1 dag direct resultaat. Fijn om direct zelf na te denken wat je wilt en daar ook direct acties aan verbinden.
Behulpzaam om pc/mailbox goed in te stellen....
Direct actie: direct de eerste dag de mailbox anders instellen. Ik had al meteen het gevoel dat er iets aan mijn doel was gedaan en dat ik vooruitgang zag!
Leuke (je kunt nog eens lachen) en heldere training met herkenbare voorbeelden uit de praktijk. Erg prettig om te volgen.
Energiek, positief, helder, betrokken.
Mijn ervaring is zeer goed. Het is een duidelijke/heldere presentatie met diverse praktijk voorbeeldjes. Ik heb er persoonlijk veel van geleerd
Ze gaan echt in op persoonlijke wensen en daarin krijg je verschillende adviezen en wordt later op terug gekoppeld.
Enthousiaste instructeur, die je in je waarde laat. Je hoeft niet alles over te nemen, maar hij geeft goede tips.
Enthousiast
Duidelijk