s van hannen-kalter

Goede persoonlijke begeleiding bij de training

OFGV

Het was fijn wat manieren te leren om met grote hoeveelheden mails om te gaan.
Het was fijn wat manieren te leren om met grote hoeveelheden mails om te gaan.
wel was de combinatie met de collega die de basiscursus al had gedaan minder handig; ik moest nog alles leren dus heb ca 1,5 u van de 2 u gebruikt. Voor een vervolg handig als er medewerkers met hetzelfde kennisniveau worden gematcht.

enthousiasme in het leren

Triskelion

Constructief veel praktijk voorbeelden. Goede koppeling dat instrument niet leidend is maar gedrag, werk aanpak.

Goede enthousiaste presentator!
Keurig

Iedereen de hand schudden, namen onthouden van de cursisten.
Zeer gezellig en to-the-point zijn

Assima Nederland

Zeer goed trainers die spreken vanuit hun eigen ervaring. Tjdens de training zeer veel aandacht voor de individuele situaties van de deelnemers.
Deze training zet je aan het denken, zorgt...
Deze training zet je aan het denken, zorgt voor een mentaliteits wijziging. Denk vanuit je doelen,... dit hielp me al na dag 1 om effectiever te werken. Deze opleiding is een echte aanrader.

Zeer persoonlijke aanpak. De opleiding onderscheidt zich van andere soortgelijke opleidingen doordat ze veel meer werken rond inzicht, en niet zozeer kleine 'truukjes' aanleren.
De opvolging...
De opvolging van 3 maanden na de opleiding is uniek,

triskelion

Positief, een echte eyeopener en vele handige en uitvoerbare tips

persoonlijk en nuttig dat er ook nog een uurtje áan het bureau' wordt doorgebracht

Triskelion

Duidelijke uitleg/presentatie. Na 1 dag direct resultaat. Fijn om direct zelf na te denken wat je wilt en daar ook direct acties aan verbinden.
Behulpzaam om pc/mailbox goed in te stellen....
Behulpzaam om pc/mailbox goed in te stellen.
Aan de hand van voorbeelden ene duidelijk beeld krijgen hoe je zaken kunt aanpakken.

Direct actie: direct de eerste dag de mailbox anders instellen. Ik had al meteen het gevoel dat er iets aan mijn doel was gedaan en dat ik vooruitgang zag!

Anja Dijkstra / Triskelion

Leuke (je kunt nog eens lachen) en heldere training met herkenbare voorbeelden uit de praktijk. Erg prettig om te volgen.

Energiek, positief, helder, betrokken.

B. van Ringelestijn / Triskelion

Mijn ervaring is zeer goed. Het is een duidelijke/heldere presentatie met diverse praktijk voorbeeldjes. Ik heb er persoonlijk veel van geleerd

Ze gaan echt in op persoonlijke wensen en daarin krijg je verschillende adviezen en wordt later op terug gekoppeld.

Triskelion BV

Enthousiaste instructeur, die je in je waarde laat. Je hoeft niet alles over te nemen, maar hij geeft goede tips.

Enthousiast
Duidelijk