Beoordeling Het Effectieve Werken - juli 2016
Goede ervaring, enthousiaste cursusleider, brengt de lesstof op een pakkende praktijkgerichte manier.
Ik heb met veel plezier samengewerkt met HetEffectieveWerken. Het contact met Martin was erg fijn en hij is een goede trainer die met passie en veel enthousiasme voor de groep staat.
het was een leuke dag, ik had geen koppijn aan het einde van de sessie, het was luchtig en toch met inhoud. een aantal punten die ik mee neem voor in de praktijk, de tijd zal leren of het bijblijft...
Een leerzame dag hopelijk nog een follow up voor Teambuilding.
Super!
Martin is erg positief gestemd en kan dit overbrengen naar ons team. Zijn inbreng geeft meer duidelijkheid hoe ons team is samengesteld.
Ik vond dat Martin iedereen goed bij de les heeft gehouden. Iedereen werd er bij betrokken. Hierdoor dwaalde ik niet af met mijn gedachten. Vond het interessant.
Possitief om eens te horen hoe ik mijn werk beter kan stroomlijnen.
Had nog niet eerder van het bedrijf gehoord, maar ik vind dat ze enthousiast en kundig over de gevraagde onderwerpen kunnen praten.
Het team heeft handige tools gekregen om anders om te gaan met de vele prikkels, daarbij ook nog de eerste aanzet gegeven in teamvorming door een stukje meta communicatie.
Cursus die snel resultaat oplevert. Praktisch en doordat gelijk neergezet wordt in outlook kun je gelijk aan de slag. Fijne formule. Trainer enthousiast en bevlogen.