Het effectieve werken.
Leuke zinvolle cursus om blijvend meer structuur aan te brengen in de organisatie en planning van uw werkzaamheden.
Judit Vlaanderen is een prettige docent. Zij heeft voldoende handvatten aangereikt waarmee ik niet alleen direct aan de slag kan maar die ook zullen leiden tot een omslag in mijn...
Ik kon er direct mee aan de slag en krijg nu voor mijn gevoel meer af. En hierdoor heb ik meer rust in mijn hoofd. Dat was ook voor mij het doel van deze training.
Heel kundig, op maat en effectief
Een erg leerzame cursus, theoretisch maar meteen ook praktisch bezig geweest! Super!
Heldere training, met name op de werkplek.
Het is nog wel wennen / aanpassen en dat is bij mij geen directe verandering.
Het was nuttig en leerzaam
Leuke workshop, praktische handson tips. Maar ook goed theoritisch onderbouwd voor degene die bewijs nodig hebben. Ook gelijk toepassen is en met direct resultaat de deur uit.
Leerzame training. Met name coaching op werkplek vond ik nuttig. Ochtend met groep ietsje minder omdat er dan ook veel tijd zit in persoonlijke verhalen van anderen aanhoren, die minder op mij van...
Leuke cursus, veel tips en handvatten ontvangen over hoe mijn werk (en privéwerk) in het vervolg in te richten.