Training effectief werken
Erg goede en leuke training. Goed gegeven met veel enthousiasme. Niet heel veen nieuwe dingen gehoord maar wel nieuwe inzichten hoe je met de onderdelen om kan gaan. Er bruikbaar geweest.
Met het bedrijf heb ik niet veel ervaring, wel met de trainster Judith
Goede in-company training gehad van Judith Vlaanderen. De opzet wat leuk en interactief zodat iedereen tot aan het einde van de dag bij de les bleef. Mijn complimenten
Ik vond de cursus inhoudelijk goed opgebouwd. De docente heeft een prettige manier van lesgeven en is heel duidelijk. Het lesmateriaal is ook helder en duidelijk. Fijn dat je ook persoonlijk op jouw...
Een duidelijk workshops met tips voor in de praktijk.
De training was duidelijk en goed opgezet. De trainster heeft verstand van zaken en kon dit ook helder en duidelijk overbrengen.
Zeer positief ervaren, terwijl ik er van tevoren negatief tegenaan keek.
Het was een leerzame training waar we zeker wat aan gaan hebben, het is even omschakelen maar zeker de moeite waard!
Ik heb geen rechtstreeks contact gehad met het bedrijf omdat de workshop centraal georganiseerd was door het ROC.
Dus cursusdag op zich verliep prima.
- een helder en duidelijk verhaal;
- inhoudelijk waardevolle informatie;