Jeroen Stoot

2-daagse groepstraining in Hengelo.

Heldere opbouw en structuur (geeft weer rust), inspelen op individuele vragen, meteen in praktijk brengen, echt praktische handvaten geven die grip en inzicht bieden. Leuke insteek met humor. Goede... Heldere opbouw en structuur (geeft weer rust), inspelen op individuele vragen, meteen in praktijk brengen, echt praktische handvaten geven die grip en inzicht bieden. Leuke insteek met humor. Goede (wetenschappelijke) onderbouwing.

Zone.college

Een training met alle facetten van timemanagement.

Veel tips die ik zeker ga gebruiken.

Delpharm Bladel

Fijne en duidelijke training. Trainster nam ook voor iedereen de tijd.

Mike

Training gehad van Rob Pijlman. Werd vol enthousiasme gegeven met nuttige bruikbare praktijktips.

Duidelijke uitleg, concrete voorbeelden die direct toepasbaar zijn in de praktijk, interactief. Flexibel mbt wijzigen van cursusdagen.

Sandra Knopper

Fijne en nuttige training gevolgd.

Goed om direct de nieuwe methodiek toe te passen

Thalia Baljet, Huisartsen Eemland

Prettige partij om mee samen te werken

Positieve instelling, helder, transparant

huisartseneemland

Voor was de cursus heel erg verhelderend, met name omdat er veel praktische tips uit voort kwamen waar ik wat mee kan

Live ondersteuning met de inrichting van Outlook was voor mij heel fijn

Julia Henning / SWV Driegang

Ik heb via mijn werk deelgenomen aan een training van het effectieve werken onder leiding van Karen Visser. Het betrof twee avonden. Ik kan dus vooral oordelen over de trainer en haar werkwijze.

Trainer was erg toegankelijk en had kennis van zaken. Ze wist alle deelnemers voldoende ruimte te geven en kon ook haar verhaal aanpassen aan de specifieke vragen die gesteld werden.

Huisartsen Eemland

Positief en leerzaam!

Prettige manier van overbrengen, rust en geduld bij de uitvoering en inrichting van taken in outlook.

Huisartsen Eemland

Goede en leerzame training gevolgd waarbij de trainer alle tijd nam om casussen te bespreken en handvatten mee te geven voor de toekomst.

Duidelijke uitleg, ontspannen sfeer, ruimte voor vragen en eigen inbreng, resultaat direct zichtbaar.