Justus op den Brouw // TAUW

Juniorentraject cursus TAUW

Praktische tips, leuke presentatie, ruimte om te implementeren

TAUW

Interessante en inspirerende training

Makkelijk te implementeren werkmethode

Young Colfield

Goed bedrijf met veel kennis en leuke trainers

Veel praktische tips om handiger te werken. Martin paste de training ook echt aan aan onze wensen.

KROHNE Altometer

Goede, duidelijke training

Goede, duidelijke training

Tauw

Uiterst positieve ervaring. De opzet van de training is erg goed. Door het in verschillende onderdelen op te delen blijft de boodschap per onderdeel goed hangen.

-Het bewuste keuzes maken met het doel voor ogen. De praktijk gerichte aanpak met goed toe te passen handelingen maken deze training echt een toevoeging. Deze drie kon ik meteen inzetten.
-Het bewuste keuzes maken met het doel voor ogen.
-Het dumpen van gedachten om zo het hoofd leger te maken.
-Het leeg maken maken van mailbox en het maken van taken.
Dank daarvoor!

Maaike

Zeer nuttige handvatten gekregen en een leerzame cursus

geeft tijd tijdens cursus om uitgelegde in praktijk te brengen

TAUW

Het was een erg leerzame training. De ervaring van de trainer was zeer prettig en hij kwam kundig over. Heb een aantal handige tips & tricks toe kunnen voegen aan mijn arsenaal.

Spontane en kundige trainer; nuttige en eenduidige info; goede uitleg a.d.h.v. input en voorbeelden

KROHNE

Positief, meedenkend en de tijd nemend om je verder te helpen

Training sluit aan op de praktijk en geeft veel handvaten om het communiceren te verbeteren

Sammy Chung

Positief, fijn en veel praktische informatie die ik kan meenemen

Martin doet het heel goed, heel natuurlijk en richt zich vooral op wat wij nodig hebben.

Elanco

Heel erg fijn dat nu mijn mailbox georganiseerd is!