Maic / Construsoft

Lekker vlot en direct

Duidelijke sprekende voorbeelden

Construsoft

Was positief, ik ben blij dat ik deelgenomen heb aan de training Effetief Werken!

De training werd op een prettige en maartoch wel prikkelende wijze verzorgd waarbij ook voldoende ruimte was voor de behandeling van vragen en opmerkingen van alle deelnemers. Dat Rob een ervaren... De training werd op een prettige en maartoch wel prikkelende wijze verzorgd waarbij ook voldoende ruimte was voor de behandeling van vragen en opmerkingen van alle deelnemers. Dat Rob een ervaren trainer is is goed te merken!

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap heeft een zeer goede ervaring met Heteffectievewerken.nl. Prettig contact, duidelijke uitleg over doel en middelen, goede nazorg en follow up. Al met al zeer... Stichting Het Zuid-Hollands Landschap heeft een zeer goede ervaring met Heteffectievewerken.nl. Prettig contact, duidelijke uitleg over doel en middelen, goede nazorg en follow up. Al met al zeer tevreden met zowel de werkwijze als ook het persoonlijk contact.

Persoonlijk contact, nazorg, en de werkwijze.

Roland van den Bogaard/gemeente Zevenaar

Een goede ervaring!

Heldere uitleg met ruimte om vragen te stellen, cases uit te werken. Niet onbelangrijk: omdat het een online bijeenkomst was, is de behoefte aan een korte pauze bij mij grotere dan normaal. Ook hier... Heldere uitleg met ruimte om vragen te stellen, cases uit te werken. Niet onbelangrijk: omdat het een online bijeenkomst was, is de behoefte aan een korte pauze bij mij grotere dan normaal. Ook hier was ruimte voor.

gemeente Zevenaar

Prettige samenwerking.

Bruikbare tips. Flexibele indeling van training naar behoefte deelnemers

Gemeente Zevenaar

Zeer goede ervaring. Manier van "lesgeven" spreekt erg aan. Praktijkgericht en maatwerk.

De aangereikte "handvaten" zijn zeer toepasbaar. Ik heb ervaren dat kleine aanpassingen in je manier van werken, grote invloed kunnen hebben op je gevoel.

Tauw

Ik ervaar het Effectieve Werken als proactief, enthousiast, ervaren en flexibel. Martin heeft meegedacht aan oplossingen van het geven van de trainingen online afgewisseld met fysieke bijeenkomsten.

Charisma, ervaring en enthousiasme.

Peter Mathot / Jumbo

Zeer fijne benadering, goede indeling van de cursus en ruimte voor disussie en 'andere' inzichten

Doelgericht en verhelderend

Pien

In verhoudingsgewijs korte tijd veel 'wijzer' geworden.

-Praktische handvatten met theorie onderbouwd.
-Je krijgt er energie van.
-Practice what you preach: je krijgt zelf keuzes voorgelegd en het wordt niet gebracht als wet van Meden en Perzen.

TAUW bv

Mijn ervaring met de training Modern Timemanagement is erg positief. Ondanks dat ik grotendeels al bekend was met de ideeën en werkwijzen vond ik het erg fijn om praktische implementatie hiervan te... Mijn ervaring met de training Modern Timemanagement is erg positief. Ondanks dat ik grotendeels al bekend was met de ideeën en werkwijzen vond ik het erg fijn om praktische implementatie hiervan te zien. Dit heeft mij samen met de realisatie dat de werkgever deze onderwerpen ook belangrijk vind gemotiveerd om de veranderingen waarmee ik al begonnen was door te zetten.

- Positieve en toegangelijke trainer
- Goede voorbeelden van implementatie methode
- Meedenken en vragen naar persoonlijke knelpunten