Tauw

Goede ervaring door een cursus die gegeven is bij Tauw. Hij heeft 1 dagdeel en een gehele dag verzorgt. Hierbij was het eerste dagdeel digitaal via Zoom en de tweee dag was fysiek waarbij 2 mensen... Goede ervaring door een cursus die gegeven is bij Tauw. Hij heeft 1 dagdeel en een gehele dag verzorgt. Hierbij was het eerste dagdeel digitaal via Zoom en de tweee dag was fysiek waarbij 2 mensen digitaal aan zijn gesloten om reizen te voorkomen. Hier was ik er ook een van.

Hij weet het erg enthousiast te vertellen. Hij heeft veel praktische tips die direct toepasbaar zijn. Hij brengt het erg enthousiast en ook de eerste meeting die digitaal was heeft hij goed benut.... Hij weet het erg enthousiast te vertellen. Hij heeft veel praktische tips die direct toepasbaar zijn. Hij brengt het erg enthousiast en ook de eerste meeting die digitaal was heeft hij goed benut. Hij liet iedereen goed mee doen en maakte het erg interactief.

Correct en duidelijk

Helder en duidelijk training welke veel handvatten bied om effectief te werken

Van Melik Food Groep

Positieve training! Motiveert om vastgeroeste patronen te doorbreken en het anders te gaan doen!

De passie, het traininen vanuit overtuiging en eigen ervaring!

Neil Gielissen / Van Melik Keuken B.V.

De in company training was erg boeiend en vol goede tips.

helder verhaal, no nonsens

Van Melik Foodgroep

Interactieve training, sommige punten eyeopnener, andere punten lijken wat verder gezocht.

Trainer heeft goed ingespeeld op de specifieke bedrijfssituatie.

In company training gehad

Er is een 'lesboek' maar er wordt voornamelijk gekeken naar wat bij het specifieke bedrijf nodig is, waar de vraag naar is. En dat bepaalt uiteindelijk hoe een dag er uit komt te zien.

Leuke training, met boeiende spreker en goede voorbeelden

sprekende voorbeelden

Aan de training timemanagement heb ik veel gehad. Het sloot goed aan bij de praktijk en er was veel ruimte voor individuele inbreng. Mijn vraagstukken zijn uitgebreid aan de orde gekomen.

Tijdens de voorbereiding werden vragen snel beantwoord en er was veel persoonlijk contact.

Afgestemd op onze situatie

Tauw