Positief

goede trainer met kennis van zaken, mooie balans tussen visie/theorie en praktische tips

Motivaction

Goede training.

Effectief met concrete oplossingen. Heel toepasbaar met voldoende aandacht voor individuele vragen en verschillen tussen beginners en gevorderden.

Motivaction

Goede training, er komen veel verschillende manieren om effectiever te werken aan bod, zodat je zelf dingetjes uit kunt kiezen om toe te passen.

zie hierboven

Goede ervaring: fijn om de paar handigheidjes die ik ooit weleens heb geleerd nu in één training gestructureerd terug te zien gecombineerd met veel andere tips en niet te vergeten hét waarom erachter.

Afwisseling, inhoudelijk, weinig open deuren, onderzoeksfeitjes, de groep wordt feilloos aangevoeld.

Goede ervaring mee! Heldere en nuttige training

Super praktisch en gelijk duidelijk hoe je het zelf in praktijk kan brengen

Goede ervaring, to the point en betrokken

Conversatie, praktijkvoorbeelden en concreet

Omroep Brabant

Super! Martin is een hele fijne en inspirerende trainer!

Inspirerend, meteen kunnen toepassen

Ik heb de training als zeer nuttig ervaren. Ik heb geleerd om meer structuur in mijn werk aan te brengen en mijzelf meer rust in mijn hoofd te bezorgen op de momenten dat dit nodig is. Daarnaast... Ik heb de training als zeer nuttig ervaren. Ik heb geleerd om meer structuur in mijn werk aan te brengen en mijzelf meer rust in mijn hoofd te bezorgen op de momenten dat dit nodig is. Daarnaast vind ik het fijn dat concentratie, focus en een goed werkklimaat nu de verantwoordelijkheid van iedereen op de afdeling is.

Bevlogen manier van presenteren. Verder scherp en to the point. Daar hou ik van.

Fijn en inspirerend

Niet alleen theoretisch en 'zweverig' maar ook gewoon praktisch en actie

Elles kraakman, Alkmaar Sport

Het was een zeer leerzame en leuke cursus!

Heel herkenbaar allemaal waardoor het ontzettend fijn is om te leren hier mee om te gaan.