Taggi Eenstroom

De training speelt in op de behoefte van ieder persoonlijk in het kader van effectief werken. Tijdens de eerste training dag wordt algemeen verteld waar je op moet letten om de tijd die je hebt... De training speelt in op de behoefte van ieder persoonlijk in het kader van effectief werken. Tijdens de eerste training dag wordt algemeen verteld waar je op moet letten om de tijd die je hebt beter in te zetten en om het overzicht te bewaren. Op de twee training dag komt de trainer in groepjes van twee nog het één en ander toelichten. Ik heb echt meer inzicht gekregen in mijn manier van werken en hoe ik meer overzicht kan bewaren. De trainer Rob Pijlman wist het ook leuk, energiek en met enige humor te brengen.

* Energieke en humorvolle trainer; weet de aandacht goed vast te houden.
* Er wordt ingespeeld op ieders behoefte, naast groepsverband is er ook ruimte voor jouw eigen vragen.
* Goede...
* Energieke en humorvolle trainer; weet de aandacht goed vast te houden.
* Goede tips meegekregen voor Outlook, waar ik zelf nooit opgekomen was.

Hilly Schäffer/Kadaster

Lesmateriaal is prima en de afspraken worden goed nagekomen.

Cursus is echt op de praktijk gericht en bij de terugkomdag is er voldoende aandacht voor de persoonlijke punten.

Marloes Meulenbroek

Heeft een positieve indruk achtergelaten en zou jullie zeker aanbevelen bij anderen

Heel snel in kunnen schatten en schakelen naar de wensen van de deelnemers.

De Lichtenvoorde

Het was een erg prettige, persoonlijke training. Mijn verwachting van tevoren was allerlei praktische tips in bijvoorbeeld Outlook, dit was maar een klein onderdeel. Het ging veel meer over ons als... Het was een erg prettige, persoonlijke training. Mijn verwachting van tevoren was allerlei praktische tips in bijvoorbeeld Outlook, dit was maar een klein onderdeel. Het ging veel meer over ons als team en hoe we gaan vormgeven aan onze WHY-uitkomst. Een erg nuttige dag!

De uitleg van de cursusleider was duidelijk, zeker de praktische voorbeelden spreken tot de verbeelding en blijven in je hoofd hangen. Erg verhelderend om zaken vanuit een geheel ander perspectief... De uitleg van de cursusleider was duidelijk, zeker de praktische voorbeelden spreken tot de verbeelding en blijven in je hoofd hangen. Erg verhelderend om zaken vanuit een geheel ander perspectief te benaderen!

De Lichtenvoorde

Prettige samenwerking. Gericht onze wens vertaald naar een aansprekende training.

Kundige, toegankelijke trainer die goed in kan spelen op de behoeften van de groep.

T. Benedictus - De Lichtenvoorde

Zeer goed.

Duidelijke uitleg met voorbeelden. Ruimte voor discussie. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Jolanda Jansen / De Lichtenvoorde

Zeer tevreden!

Direct inspelen op de behoefte. Energiek, enthousiasmerend, gewoon fijn om mee te werken

Politievakbond ACP

De training vond ik erg nuttig, met genoeg handvaten om er in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Dat de training incompany plaatsvond was erg prettig. Daardoor konden we, naast tips die je zelf kan toepassen in je eigen werk, ook inzoomen op onze bedrijfsprocessen en de samenwerking.

Sunny Cars

Snelle reactie op de offerteaanvraag, goede inhoudelijke uitleg over de training en een zeer succesvolle teamdag waarin niet alleen overzicht in je werk aan bod kwam, maar vooral ook waarom je iets... Snelle reactie op de offerteaanvraag, goede inhoudelijke uitleg over de training en een zeer succesvolle teamdag waarin niet alleen overzicht in je werk aan bod kwam, maar vooral ook waarom je iets oppakt. Perfect voor ons team op dit moment. Vooral de individuele follow up sessie werd als zeer waardevol ervaren.

Zone.college

Ik kan mijn ervaring met Rob Pijlman beschrijven, deze is open, direct, daagt uit om na te denken, eyeopener en Rob reageert ook nog snel op vragen. Heel fijn.

Ik vind terugkomende opdrachten na de training super.