KplusV

Een ontzettend fijne eendaagse training gehad van Martin!

Je krijgt veel goede handvaten mee om effectief te werken. De training is leuk, leerzaam en interactief.

KplusV

Leuke, interessante en leerzame dag gehad.

- Trainer
- Boekje

- Informatie

Corine Janssen, KplusV

Mooie afwisseling van theorie en praktijk, laagdrempelig en waardevolle input.

Ik heb mijn doel van de dag bereikt, doordat ik heldere handvatten heb gekregen die ik zeker ga toepassen om meer rust in mijn hoofd te krijgen en meer focus in mijn werk aan te brengen. Ik ben hier... Ik heb mijn doel van de dag bereikt, doordat ik heldere handvatten heb gekregen die ik zeker ga toepassen om meer rust in mijn hoofd te krijgen en meer focus in mijn werk aan te brengen. Ik ben hier vandaag al mee begonnen.

Maurice Even

Een erg prettige en concrete samenwerking!

Martin is een ervaren trainer en aimabele man. Hij weet de deelnemers te boeien en biedt handvatten om effectiever te kunnen werken.

Lisette, KplusV

Een erg leuke training met een hele enthousiaste trainer!

Hele praktische training met enerzijds take aways waarmee ik direct aan de slag kan en anderzijds inspiratie voor de juiste mindset. Ik heb mij echt kunnen laten inspireren door Martin om voortaan... Hele praktische training met enerzijds take aways waarmee ik direct aan de slag kan en anderzijds inspiratie voor de juiste mindset. Ik heb mij echt kunnen laten inspireren door Martin om voortaan effectiever te werk te gaan.

KTBA

Eerste training met Het Effectieve Werken gevolgd. Het onderwerp van de training was 'Overtuigen' gevolgd bij KTBA.

Efficiënte training met duidelijk uitleg over hoe gesprekken praktische aangepakt kunnen worden.
De lesgever Martin heeft de theorie in voorbeelden vaak op een goede manier naar boven laten komen.

VSNU

Het was te theoretisch

het enthousiasme

ktba

Fijne training gehad over overtuigen

Persoonlijke toenadering

Derjan / KTBA

Verzorgen van training Time-management op locatie

Praktische cursus, met voorbeelden uit de praktijk (van de trainer). Het heeft mij geholpen om georganiseerder te werken en goed om te gaan met Office in het bijzonder.

Menkveldbouw

Het was zeer leerzaam en effectief.

goed luisteren / advies opmaat / enthousisme