Touringcarbedrijf AMZ

Positief. Door de individuele manier waarop de training werd gegeven was deze erg persoonlijk en gericht op onze situatie.
Dit vond ik erg prettig.

Arjan leeft zich snel in in de situatie van het touringcarbedrijf en ons werk.

Thessa Buntsma

Woensdag 5 juli hebben we een training 'op maat' gehad bij ons op de locatie. De samenwerking verliep erg prettig en soepel.

Heel flexibel en snel in het reageren.

OBA

Fijne en praktische tips om effectief te werken.

Cathrien van Oosten - AMZ / Fa. de Muynck

Een positieve ervaring! Prettige communicatie met Arjan tijdens de cursus.

- Goede duidelijke uitleg specifiek gericht op ons werk/bedrijf

Merian van Doornik

Zeer goed.
Het eerste dagdeel vond ik een beetje traag op gang komen dor een lang voorstelrondje.
Zeer goed.
Daarna was het zeer zinvol en ook het 2e dagdeel was zeer interessant en direct toepasbaar.

De invulling werd goed aangepast aan de samenstelling en de issues van de groep.
Prettige trainer met positieve en energieke uitstraling

Gemiva-SVG

Ik vond de training erg fijn

De training werd duidelijk gegeven met goede voorbeelden. Ik heb hier echt wat aan gehad! Het heeft ons als team ook aan het denken gezet en we kunnen hiermee vooruit.

Gemiva-SVG Groep

We hebben met het team een inspirerende dag gehad over effectief werken. Zeer enthousiaste trainer, met een helder verhaal en uitleg

Enthousiasme

Pro College Boxmeer

(Bewerkt)

Prima cursus!
De folder die ik heb bekeken vooraf geeft andere verwachtingen dan de 1e bijeenkomst gekregen. (pagina 8. regel 4 en 5)
Ik heb filmpjes en actieve oefeningen gemist. Het...
Prima cursus!
Ik heb filmpjes en actieve oefeningen gemist. Het was geen DOE-dag zoals de folder aangeeft.
Na feedback aan docent was dit de 2e bijeenkomst heel anders.
We hadden toen groepsdiscussies en actieve opdrachten in kleine groepjes. Ik heb meer baat bij deze actieve vormen van leren i.p.v. de hele dag luisteren.

Duidelijke website en folder, heeft mij overgehaald deel te nemen aan de training.
Prima ingespeeld op doel van de cursisten individueel.

Inge Hulst OBA

Kort maar krachtig: goed

Helpt en geeft je de tools om weer baas te worden in je eigen mailbox

Marianne Mondeel

Een wervelwind van ideeƫn. Inspirerend en goed om over te denken wat er in ons bedrijf mogelijk is en verbeterd kan worden.

To the point, praktisch.