Van Braak Accountant Edo Kopmans

Een van de beste presentaties die ik als ontvanger in de zaal heb meegemaakt. Opvallend was dat Rob Pijlman de namen van nagenoeg iedereen had gememoriseerd, dit zorgt voor een persoonlijke touch.... Een van de beste presentaties die ik als ontvanger in de zaal heb meegemaakt. Opvallend was dat Rob Pijlman de namen van nagenoeg iedereen had gememoriseerd, dit zorgt voor een persoonlijke touch. Daarnaast was er sprake van een actieve deelname door de deelnemers. Goede aanknooppunten gehad uit de cursus, het is aan jezelf of het je ook lukt om ze toe te passen.

zie boven

Florian

Weten waar ze het over hebben

Kennis

Warmtebouw

Duidelijk, effectief, empathisch, fijne manier van werken dan wel van denken gekregen.

Goed ingelezen over ons bedrijf, goede en persoonlijke aandacht.

Young Colfield

Van te voren niet heel duidelijk wat ik kon verwachten omdat ik er ook open in wou gaan. Aan het begin werd er een rondje gedaan aan de hand van de formulieren om te kijken of wat iedereen wou leren... Van te voren niet heel duidelijk wat ik kon verwachten omdat ik er ook open in wou gaan. Aan het begin werd er een rondje gedaan aan de hand van de formulieren om te kijken of wat iedereen wou leren en dat kwam later in de training terug. Tijdens de training heel veel stof gehad in een korte tijd maar wel heel toepasselijk en handige tips gekregen. Ook na de training de hand-out heeft goed geholpen om met de stof aan de slag te gaan.

Heel veel hands-on dingen en voorbeelden die direct toepasbaar zijn. Hele toegankelijke trainer waardoor de training soepel verloopt en iedereen ook dingen van de trainer aanneemt.

Vurich

Fijn

Goede uitleg

SPAR Nederland

Ongedwongen, nieuwe inzichten geven

ABB

Communicatie ging goed, geen problemen met het 'lastige' voorwaarden rond betalen van mijn werkgever.

duidelijke mailtjes

SPAR Holding B.V.

Een fijne ervaring met een relaxte trainer! Duidelijk verhaal, nu proberen het in de praktijk toe te gaan passen!

Heldere uitleg met praktijkvoorbeelden!

Elise de Koning

Positief & fijne sfeer

Goede balans tussen theorieƫn/modellen + praktische implementatie

Bosch Beton

Positief!

Goede praktische training; met juist balans in theorie en praktijk