Chantal van Hemert

Ik vind de cursus erg interessant en leerzaam. Grappig vind ik dat de meeste deelnemers met dezelfde problemen rondliepen als ik dus dat schept meteen een band! Ook na de training krijg je nog de... Ik vind de cursus erg interessant en leerzaam. Grappig vind ik dat de meeste deelnemers met dezelfde problemen rondliepen als ik dus dat schept meteen een band! Ook na de training krijg je nog de nodige begeleiding dus dat is erg prettig. Nu moet alleen nog steeds de knop helemaal (180 graden draaien) om! Maar dat zal vast wel goed komen!

De interactie. Het is niet een monoloog maar echt een dialoog!

Danny Nauta

Zeer goed afgelopen week de training gehad en sinds tijden niet zo goede sessie gehad.

Effectief, Zinvol, Vrolijkheid

Verdoes Teleplan

(Bewerkt)

legt de situatie s goed uit.

legt de situatie s goed uit.

Papyrus Groep Nederland B.V.

Het was een positieve ervaring en tegelijktijd confronterend op de juiste momenten. Deze manier van trainen zet je aan het denken en leidt werkelijk tot gedragsverandering.

De manier van presenteren van Rob Pijlman is pakkend. Hij is op zijn tijd ironisch en afwisselend humoristisch. Deze manier van presenteren zet je aan het denken en het heeft mij persoonlijk helpen... De manier van presenteren van Rob Pijlman is pakkend. Hij is op zijn tijd ironisch en afwisselend humoristisch. Deze manier van presenteren zet je aan het denken en het heeft mij persoonlijk helpen relativeren.

W Bunt

Zeer leerzame en prettige trainingsdagen gehad. Met veel goede praktijk voorbeelden.

Voorbeelden uit de praktijk.
Onderbouwing waarom een situatie ontstaat of ontstaan is.

AB Midden Nederland

Ik heb van deze twee cursusdagen, best veel opgestoken en raad het een ieder aan.

Rob was betrokken met iedereen, kende iedereen bij naam en wist bij welk bedrijf hij/zij zat. Op die manier werkt dat echt heel prettig

René van der Zwaan

Duidelijke en heldere training en gelijk toe te passen voor een ieder zowel in je outlook als in je werkwijze an sichr, zonder dat je direct anderen "lastig" hoeft te vallen , maar wel dat je eigen... Duidelijke en heldere training en gelijk toe te passen voor een ieder zowel in je outlook als in je werkwijze an sichr, zonder dat je direct anderen "lastig" hoeft te vallen , maar wel dat je eigen werk beter kunt doen.

Gestructureerde aanpak , praktisch , met een tsja ka manier gepresenteerd door Rob Pijlman .

Gerja Ottenschot / Gemeente Almelo

Een leerzame cursus. Persoonlijk vond ik een 2 daagse cursus te kort.
Een leerzame cursus. Persoonlijk vond ik een 2 daagse cursus te kort.
Ik vond het moment met werken met de laptop chaotisch. Hier had de cursusleider ook voor gewaarschuwd. Misschien heeft dit met de tijdsdruk te maken?
Als hier meer tijd voor genomen wordt en wacht tot iedereen is ingelogd en mee kan doen, zou ik prettiger hebben gevonden. tip is om bij binnenkomst alvast de laptop aan te sluiten/installeren. Dan kun je tijdens de cursus meteen verder gaan met dat onderdeel.

Goede, duidelijke uitleg van de cursusleider. Prettige manier van lesgeven.

Rodney Overdiep

Goede eerste ervaring met het bedrijf. Er is betrokkenheid, maar niet teveel gelukkig (dat het vervelend wordt;-).
Voldoende informatieve mailtjes, gelukkig niet van spamgehalte zoals bij...
Voldoende informatieve mailtjes, gelukkig niet van spamgehalte zoals bij andere bedrijven.

Niet echt opvallende, maar gewoon goed.

Het Parkhuis

Zeer positief; accurate informatievoorziening, goede trainingslocatie, inspirerende trainer, ondersteunend lesmateriaal, effectieve tips en tops

Effectief en Insprirerend