Eric Brinkhuis UWV

Gedreven trainers

de Tussenvoorziening

Motiverend! Goede trainer. Na de 1e dag was ik enthousiast om met mijn mailbox aan de slag te gaan. Ik had gehoopt de 2e dag hiermee aan de slag te kunnen. Helaas werkte mijn laptop niet. Ik was de... Motiverend! Goede trainer. Na de 1e dag was ik enthousiast om met mijn mailbox aan de slag te gaan. Ik had gehoopt de 2e dag hiermee aan de slag te kunnen. Helaas werkte mijn laptop niet. Ik was de enige deelnemer uit de zorg en merkte wel dat voor mij de werkdruk anders is dan voor de overige deelnemers die vanuit veelal het bedrijfsleven kwamen.

De trainer kent de namen van de deelnemers snel. De trainer is zelf enthousiast over de methode

UWV Ziektewet Almere

Leuke ervaring, niet alleen over effectief werken maar ook coachend, gericht op management.

Zie hierboven. Vooral het rollenspel was sterk.

Linda Pardoen/NEN

Prettig en fijne docent.

NEN

Rustig, duidelijke uitleg.

Paul van Rijsinge

Ik vond de uitleg van de twee docenten helder. Alleen bij sessie twee had ik een laptop die niet werkte en dat gaf mij een ongemakkelijk gevoel terwijl de anderen bezig waren. Daarna de tweede... Ik vond de uitleg van de twee docenten helder. Alleen bij sessie twee had ik een laptop die niet werkte en dat gaf mij een ongemakkelijk gevoel terwijl de anderen bezig waren. Daarna de tweede sessie overgedaan en heb er zelf op gelet dat ik een goed functionerende laptop had. Ook waren er tijdens de laatste tweede sessie meer projectassistenten tevens naaste collega's. Deze twee facetten wierp zijn vruchten af.

De methode grip op e-mail/effectief werken spreekt me aan. Ik maak van e-mails waar ik voorlopig niets meer mee een taak en automatisch krijg ik meer structuur in mijn werk en dat geeft me meer rust.

Joke Milan/UWV

Het was een leerzame training, aantal adviezen zoals gebruik taken overgenomen.
De training behelsde zoveel meer dan verwacht. Het heeft me meer gebracht dan gedacht.

Goede trainer die iets groots heel klein kon maken en andersom.
Hij was heel duidelijk in zijn aanpak en communicatie.

Paul van Luxemborg

Ik heb dit bedrijf leren kennen via een collega van mijn vrouw. Mijn ervaring is zeker positief en Rob is een goede trainer.

Rob haalt veel voorbeelden aan uit de praktijk en hier door wordt de training realistisch en niet zweverig waar ik eerst bang voor was.

Yvonne Esser SCM Group Nederland Bv

Alles prima verzorgd zowel cursus materiaal als presentatie. Ik heb gekregen waar ik voor gekomen ben.

De positieve benadering in alles, het kan zo erg niet zijn of er is wel ergens een lichtpuntje, dat werkt inspirerend.
De goede duidelijke uitleg en persoonlijke benadering van de cursisten.

René Fokke

Prima cursus