Patrick Koppelman Avebe

Anderhalve dag cursus time management

Enthousiasmerende en pragmatische aanpak

Avebe

Heel positief! Ik was blij met de enthousiaste manier van presenteren van Rob en de wijze waarop hij ons meenam in ons brein en de wijze waarop wij effectiever kunnen werken.

De...

De aangereikte methodiek helpt mij nu al!

De trainner
De aangereikte tips en tricks
De trainner
De aangereikte tips en tricks
De vragen die voorafgaand aan de sessies werden gesteld , maakten dat ik vantevoren al goed moest nadenken over wat ik wilde bereiken met de training en dat was zeer effectief!

Elma Berends - coöperatie AVEBE U.A.

Ik heb de workshop Effectief werken met Rob Pijlman als heel positief ervaren. De workshop maakt je bewust van je handelen, laat je meer focussen in je werk en mij zijn een aantal handige tools... Ik heb de workshop Effectief werken met Rob Pijlman als heel positief ervaren. De workshop maakt je bewust van je handelen, laat je meer focussen in je werk en mij zijn een aantal handige tools gegeven om mijn werk beter te organiseren.

Kleine groepjes, persoonlijke begeleiding, goede sfeer.

Christi Ouwerkerk

Training effectief werken

Goede combinatie van theorie en praktische handvatten
Energieke trainer

gemeente Almelo

Cursus gehad. Cursusleiders waren deskundig.

Concreet en gericht op eigen werk.

Stephanie - Sleutelnet

Wat een leuke middag! Ik had hier wel meer tijd aan willen besteden.
Martin was gedreven, gezellig, had kennis van zaken en heeft me echt geïnspireerd om verder te gaan met effectief werken.

Leerzaam, inspirerend, leuk, goede trainer

Ik heb heteffectievewerken al aangeraden bij anderen!

Lisanne Korpelshoek / Sleutelnet

Ik heb gisteren een erg leuke dag gehad, mede te danken aan de training van Martin. Als 'buitenstaander' kon Martin een frisse blik werpen op onze werkprocessen en daarin zijn aanbevelingen doen.... Ik heb gisteren een erg leuke dag gehad, mede te danken aan de training van Martin. Als 'buitenstaander' kon Martin een frisse blik werpen op onze werkprocessen en daarin zijn aanbevelingen doen. Hij had slimme trucjes om efficiënter te werken en je minder te verliezen in de waan van de dag.

Enthousiaste trainer, kennis van zaken (weet waar hij het over heeft), in staat om de knelpunten in huidige werkprocessen te analyseren en daar een efficiëntieslag in te slaan.

Rob Saathof / Sleutelnet

4 uur training in een hoog energie niveau met allemaal onderwerpen waar je direct wat aan hebt.

Training op maat. Enthousiasme.

Erasmus MC

Korte lijnen, snel antwoord op vragen.

Yoedhi Soekarmaan PricewaterhouseCoopers B.V.

De trainer was zeer inspirerend. De stof werd helder uitgelegd en alle deelnemers werden er voldoende bij betrokken.
Het was niet alleen de trainingsstof die interessant was, ook de verhalen...
Het was niet alleen de trainingsstof die interessant was, ook de verhalen eromheen waren verhelderend en leerzaam. Ik mag wel zeggen één van de beste cursussen die ik ooit heb mogen volgen.

Sterke punten vind ik dat er een duidelijke positieve boodschap in de cursus wordt gelegd. Het is geen wet van Meden en Perzen, maar kijk ook wat je uiteindelijk met de stof doet. Het zal je alleen... Sterke punten vind ik dat er een duidelijke positieve boodschap in de cursus wordt gelegd. Het is geen wet van Meden en Perzen, maar kijk ook wat je uiteindelijk met de stof doet. Het zal je alleen maar verder helpen. Een ander sterk punt aan de leerstof is dat het een rond verhaal is. Je kunt er aanmerkingen op hebben , echter met een goed antwoord komt toch weer die positieve boodschap naar voren.