Ik was op zoek naar een groot zwart vel papier voor in een fotolijst. Eerst telefonisch contact gehad waarbij ik het bestelnummer kreeg, twee dagen later kreeg ik het vel dat uitstekend was verpakt...Ik was op zoek naar een groot zwart vel papier voor in een fotolijst. Eerst telefonisch contact gehad waarbij ik het bestelnummer kreeg, twee dagen later kreeg ik het vel dat uitstekend was verpakt om vouwen en kreukels te voorkomen. Prima geregeld!
Noëmi
Voor mijn dochter gr.4 op zoek naar extra schrijf schriften die ze ook op school gebruikt. Zo kan ze ook netjes binnen de lijntjes thuis door oefenen. Overzichtelijke site en snelle levering. Mooie...Voor mijn dochter gr.4 op zoek naar extra schrijf schriften die ze ook op school gebruikt. Zo kan ze ook netjes binnen de lijntjes thuis door oefenen. Overzichtelijke site en snelle levering. Mooie prijzen ook!
Kristien
Goedkoper! Snelle levering!
dr Wilms
Een zak modelgips kun je niet zomaar kopen bij bouwmarkt of hobbywinkel. Gelukkig bij Heutink makkelijk te bestellen, niet duur en goed bezorgd. En prima gips - ook dat nog!
Jacqueline
Ik wilde een item in verschillende kleuren. Voor bestelling hierover gemaild en ik kreeg mijn bestelling precies zoals ik het gevraagd had. Goede service en snelle levering!