Ingeborg

Geweldig kleinkind is er blij mee en daar gaat het om bedankt

Berlijn

Prima bedrijf ga zo door

Emobalans

Snelle levering, makkelijk te navigeren webshop. Fijne prijzen

JM Huijboom

Ik heb op 5 juli vier tubes verf besteld, die zijn nog steeds niet aangekomen. Terwijl ik ze wel met ideal heb betaald voor ruim 20 euro. Hoe kan dit?

Najib

Mijn eerste bestelling 3 boekjes minder ontvangen e-mail gestuurd gelijk een reactie en binnen paar dag de boekjes in de bus. Zeer goede service ! Ga zeker de komende jaren veel oefenboekjes voor de... Mijn eerste bestelling 3 boekjes minder ontvangen e-mail gestuurd gelijk een reactie en binnen paar dag de boekjes in de bus. Zeer goede service ! Ga zeker de komende jaren veel oefenboekjes voor de kids bestellen.

Lisette

Snelle levering en goede prijs.

Charlotte

Al vaker wat dingen besteld en tot nu toe altijd goed verlopen.

Karin

- Niet verstuurd voor 15.00 uur
- halve levering
- geen reacties op mail of contactformulier
- gebeld dan word er verteld het word vandaag verstuurd.
- een week later niks...
- Niet verstuurd voor 15.00 uur
- halve levering
- geen reacties op mail of contactformulier
- gebeld dan word er verteld het word vandaag verstuurd.
- een week later niks binnen en geen bericht dat er misschien iets mis is ofzo.
- zeer slechte services.
Oh ja ik kreeg wel een keer een factuur van de 2 producten die ik niet ontvangen heb. Terwijl dat al betaald is. En verder ook geen uitleg erbij!

Wake-up Company

Snelle levering. Ik had 10 linealen van 30 cm besteld. Helaas bleken deze paars gekleurd en daardoor half transparant. De kleur deed pijn aan mijn ogen. Product geretourneerd. Ach, het ging slechts... Snelle levering. Ik had 10 linealen van 30 cm besteld. Helaas bleken deze paars gekleurd en daardoor half transparant. De kleur deed pijn aan mijn ogen. Product geretourneerd. Ach, het ging slechts om 8 euro nog wat. Verder geen commentaar.

Tineke

Drie artikelen besteld maar twee daarvan waren nog niet leverbaar. De volgende dag werd een heel klein artikeltje dat net niet door de brievenbus paste al bezorgd en een week later de andere twee... Drie artikelen besteld maar twee daarvan waren nog niet leverbaar. De volgende dag werd een heel klein artikeltje dat net niet door de brievenbus paste al bezorgd en een week later de andere twee dingen. Voor mij had die snelle levering niet gehoeven en had gewacht mogen worden totdat alles compleet was. Scheelt een keer de auto voor de deur en ervoor thuis moeten zijn. Dus geef ons de optie dit aan te klikken. (Wilt u dat alles in één keer bezorgd wordt zelfs als dit betekent dat het een paar dagen later wordt).
En geef ons ook de optie te kunnen kiezen voor bezorgen op een aflever punt. Ik ben niet altijd thuis en wil nietd at de bezorger voor niets komt.