Sarah Hammer

Duidelijke website en snelle levering!

Nellie

Snel in huis, prima website

A.Noniem

Keurig geleverd, goed assortiment. Heel tevreden

Freya

Sterke, duurzame producten. Juiste omschrijving van de producten op de website. Producten zijn goed verpakt bij verzending

Groot assortiment, goede informatie op de website welk product voor welke leeftijd en groep op de basisschool geschikt is.

't Koetje

A0 papier besteld, het kwam in 3-en gevouwen binnen, na een telefoontje direct een nieuw pak toegestuurd gekregen, ditmaal wel in een passende doos.

John W. R. Kimmel

De verf werd op tijd en zorgvuldig verpakt geleverd. Blij resultaat!

Anouk

Prettige website met een hoop leuke spullen en ideeën. Het zijn fijne spullen om mee te werken. Kwalitatief goed voor een prettige prijs. Scheelt een hoop frustratie bij spelen en knutselen. De... Prettige website met een hoop leuke spullen en ideeën. Het zijn fijne spullen om mee te werken. Kwalitatief goed voor een prettige prijs. Scheelt een hoop frustratie bij spelen en knutselen. De levering verloopt soepel en snel. Hier heel tevreden ouders en kinderen.

S vd Knaap

Bestelling zou na 1 werkdag binnen zijn. Op woensdag had ik de bestelling geplaatst. Op maandag ben ik gaan bellen, bleek het product niet op voorraad te zijn geweest en was het ook niet op tijd... Bestelling zou na 1 werkdag binnen zijn. Op woensdag had ik de bestelling geplaatst. Op maandag ben ik gaan bellen, bleek het product niet op voorraad te zijn geweest en was het ook niet op tijd binnengekomen bij Heutink zelf en het kwam heel misschien die week nog binnen, maar misschienook niet. Dit kan gebeuren, maar het zou fijn zijn geweest als hierover was gecommuniceerd omdat wij het product nodig hadden ivm het maken van een vaderdagcadeau en het te laat geleverd zou worden hiervoor. Op dat moment kon de bestelling de bestelling geannuleerd worden. Mevrouw aan de telefoon was overigens zeer vriendelijk. Was geen probleem om te annuleren zei ze...
Wij hadden echter wel een probleempje ? . Gelukkig nog kunnen regelen via een andere leverancier. Conclusie: communiceren met de klant bij vertraging van de levering van een bestelling zou zeer gewaardeerd worden.

Kunstanne

Penselen besteld voor mijn schilderworkshops. Blijven goed. Ben tevreden. Mooie prijs