bibliotheek Ger.Gem. in Ned. Opheusden

Heel goed

Trees de Leeuw

Die is prima bestelling is goed en correct aangekomen.

Wessels

Mijn vorige bestellingen waren top. Een deel van mijn laatste bestelling helaas niet. Het ridderschild was beschadigd en niet echt kindvriendelijk door niet goed verzonken schroefjes. Heb ik dan ook... Mijn vorige bestellingen waren top. Een deel van mijn laatste bestelling helaas niet. Het ridderschild was beschadigd en niet echt kindvriendelijk door niet goed verzonken schroefjes. Heb ik dan ook teruggestuurd. Wacht nog op restitutie van 6,32 euro ;-|.

Reactie Heutink voor thuis:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Bedankt voor je review en fijn dat de vorige bestellingen naar wens waren. Ik heb je feedback over het ridderschild intern doorgegeven. De restitutie zal ongetwijfeld in behandeling zijn, maar heb ook deze intern nog even doorgegeven. Hier kunnen soms enkele werkdagen overheen gaan.
We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en hopelijk dan weer naar volle tevredenheid.
Remy - Heutink voor thuis

Kunstanne

Mooie penselen besteld. Snel geleverd. Mooie prijs. Ben heel blij.

Ingrid

Snelle levering. Maar ik verwachtte een witte katoenen kinder schort en krijg een gelige (lijkt wel) jute achtige stof.
Zal wel.kloppen. maar kan er dus niks mee

Reactie Heutink voor thuis:

Hoi Ingrid, bedankt voor je review. Mocht het ontvangen product niet naar wens zijn kan dit altijd kosteloos geretourneerd worden met behulp van het meegeleverde retourlabel. Je ontvangt dan... Hoi Ingrid, bedankt voor je review. Mocht het ontvangen product niet naar wens zijn kan dit altijd kosteloos geretourneerd worden met behulp van het meegeleverde retourlabel. Je ontvangt dan natuurlijk het aankoopbedrag z.s.m. retour.
Remy - Heutink voor thuis

Ashley

Erg gemakkelijk shoppen en snel binnen!

Dionne van der Kooij

Goede ervaring met Heutink en de bestelde letterstempels. Goede service en snelle levering. De stempels zijn stevig en het formaat is perfect voor kleine handjes. De letters zijn ook hetzelfde zoals... Goede ervaring met Heutink en de bestelde letterstempels. Goede service en snelle levering. De stempels zijn stevig en het formaat is perfect voor kleine handjes. De letters zijn ook hetzelfde zoals ze ze op school leren dus dit sluit perfect aan bij hun niveau. Wel jammer dat deze stempels er niet in een cijfer variant zijn anders hadden we deze ook zeker besteld bij Heutink!

Wendy Lieberwerth

Regelmatig een mail zodat je op de hoogte gebracht wordt hoe en wanneer je bestelling komt. Telefonisch wordt je vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan

Grace

Snelle service en snelle levering. Klein minpuntje is dat je geen inzage kan krijgen bij deaf van bv een werkboek.

Henk Van der Honing

Prima klei en snelle levering