Janneke

Hele snelle levering met alles keurig gevouwen in een doos. Prima prijs kwaliteit verhouding

Particulier

Dikke prima

Saloua

Snelle levering en goed geïnformeerd

t.s. soeteman

De studie boeken waren goed. Wat ik miste in de omschrijving van de verschillende kleuren boeken was de moeilijkheidsgraad in combinatie met de kleur. Die heb ik eerst op een andere site moeten... De studie boeken waren goed. Wat ik miste in de omschrijving van de verschillende kleuren boeken was de moeilijkheidsgraad in combinatie met de kleur. Die heb ik eerst op een andere site moeten opzoeken. Bij een ander product vond ik de omschrijving niet duidelijk. Het was een transparante zeshoek. Op de foto's bij het product waren er ook allemaal steentjes afgebeeld die, volgens de omschrijving, gebruikt konden worden om afbeeldingen mee te maken zodat ruimtelijk inzicht verbeterd kon worden. De steentjes werden niet los aangeboden maar zaten ook niet bij het product.

Reactie Heutink voor thuis:

Hoi Thomas,
Bedankt voor je review. Wij gaan met je feedback aan de slag en gaan deze informatie toevoegen aan de producten, zodat je deze niet meer ergens anders op hoeft te zoeken.
Met...
Hoi Thomas,
Remy - Heutink voor thuis

ck

Goede en snelle service

Hollanders

Vlot geleverd, goed verpakt. goede spullen

Wellant

Prima levering, keurig verpakt, apparaat doet goed waar dit apparaat voor bedoeld is

Ten Hove

Fijn om veel schoolproducten nu voor thuis te kunnen bestellen. Nette prijzen en snelle levering!

Holtkamp

Snel en correcte levering