Ik ben tevreden, alleen het klantcontact verliep niet naar wens. ik heb twee verschillende medewerkers gesproken naar aanleiding van een bestelling. Door een vrouwelijke medewerker werd ik niet...Ik ben tevreden, alleen het klantcontact verliep niet naar wens. ik heb twee verschillende medewerkers gesproken naar aanleiding van een bestelling. Door een vrouwelijke medewerker werd ik niet zo netjes en geduldig te woord gestaan, de mannelijke collega die ik later sprak, maakte dit weer goed en loste dit probleem samen met mij op.
Sikina
Goed assortiment, snel geleverd.
Joy
Goede ervaring en snelle levering!
Daphne
Kwalitatief goede materialen voor een goede prijs en snelle levering!
A.F. Smit
Aftersales kan beter ....na wat mails wel tot tevredenheid opgelost.
M. Luking
Ik heb een bestelling gedaan. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling zou komen. Het schriftje was toch niet wat ik wilde en heb het teruggestuurd tot op heden mijn geld nog niet...Ik heb een bestelling gedaan. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling zou komen. Het schriftje was toch niet wat ik wilde en heb het teruggestuurd tot op heden mijn geld nog niet terug. Leesboek wat ik ook had besteld zat er niet bij. Daar moest ik achteraan bellen na een 1 week. Er wordt telefonisch gezegd, boek wordt morgen geleverd. Tevens had ik een mail gestuurd, het antwoord was het boek is uitverkocht je geld wordt teruggestort. Dat geld heb Ik inmiddels wel ontvangen.
Jana / House of Thol
Goede kwaliteit producten en snelle levering. Heel tevreden met dit bedrijf, ik ga hier zeker nogmaals bestellen.
Fiene de Keijzer
Ik kreeg een kapot pakketje binnen, toen goede service en er werd gelijk een nieuw omhulsel van mn pakketje opgestuurd. Dit was helaas het verkeerde omhulsel. Dit heb ik gemeld, maar daar is niet...Ik kreeg een kapot pakketje binnen, toen goede service en er werd gelijk een nieuw omhulsel van mn pakketje opgestuurd. Dit was helaas het verkeerde omhulsel. Dit heb ik gemeld, maar daar is niet meer op gereageerd