Brenda

Snelle levering en goede kwaliteit

Nicolet Vos

Prima! Leuke dingen voor thuis en op je werk. Top☀️

Hanny op de Beke

Snelle levering, jammer dat er geen punnikpennen bij zaten.

Suzanne Amels

Zeer nette en snelle service en een goede kwaliteit martialen ik bestel hier altijd met veel plezier omdat ik weet dat het snel en netjes geleverd wordt en ook als er iets niet goed gaat dan helpen... Zeer nette en snelle service en een goede kwaliteit martialen ik bestel hier altijd met veel plezier omdat ik weet dat het snel en netjes geleverd wordt en ook als er iets niet goed gaat dan helpen ze je perfect met een gepaste en goede oplossing....al met al een zeer goede website om leuke creatieve dingen te bestellen 😉

Suzanne Amels

Zeer nette en snelle levering

Derya Cakir

Ik had een serie van boeken besteld deze nodig zijn voor school can mijn kind. De bestelling kwam niet volledig. In 2 stukken verdeeld omdat een paar boeken niet beschikbaar waren. De eerste... Ik had een serie van boeken besteld deze nodig zijn voor school can mijn kind. De bestelling kwam niet volledig. In 2 stukken verdeeld omdat een paar boeken niet beschikbaar waren. De eerste verzending heb ik niet kunnen ontvangen omdat die bij een andere huisnummer werd verzet. De tweede verzending dus de rest van mijn bestelling had ik het adres veranderd en wou op een dhl pont zou komen waar ik na mijn werk zou kunnen ophalen. Deze ophaalpunt is veranderd door dhl zelf en is verzonden naar een ander punt. Deze kon 1 ook gedurende 1 week tijd. Iet kunnen ophalen omdat de uren me niet aanpasten. De tweede verzending is terug gestuurd naar u zelf. De eerste had ik zelfs niet ontvangen. Een reeks van 10boeken geen enkel kunnen ontvangen. Ik zal zien of ik nog terugbetaald kan worden.

Lucia Derks

Mooie site .overzichtelijk .snelle levering .zeker aan te bevelen .

Anita van der Weij

Ruim assortiment voor scherpe prijzen, snelle reactie klantenservice en vlotte levering!

Anita

Snelle en goede service. Je krijgt wat je hebt bestelt

L.Schermers

Snelle levering en prima producten