Ik had iets besteld van veilig leren lezen, alleen erg jammer dat de foto niet overeen kwam met wat ik heb ontvangen. Misschien handig om de fotos van de producten up to date te houden, zodat er...Ik had iets besteld van veilig leren lezen, alleen erg jammer dat de foto niet overeen kwam met wat ik heb ontvangen. Misschien handig om de fotos van de producten up to date te houden, zodat er geen verassingen zijn. Voor de rest het retourneren van het boek ging erg makkelijk. De andere 2 boeken die ik heb ontvangen, ben ik erg tevreden over.
Van de Coolwijk stoffering
Goede producten en snelle levering
Iboob
Linopers prima. Transportverpakking niet helemaal goed
Jacobs
Prima materiaal en snelle levering. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing op de fles vloeibaar rubber zit.
Paul van Venrooij
Snelle levering conform afspraak. Een aanrader. Prijzen zijn vergelijkbaar met andere webshops. Besteld en twee dagen later in huis.
Mirella
Mooie producten.. snelle levering. Ben zeer tevreden.. jullie hebben er een vaste klant bij 😊
Gezeie
Ik heb blanco puzzels en ijslollystokjes besteld. Ze werden op tijd geleverd en zijn goed van kwaliteit.
Tineke
Goede webshop en snelle levering. Alles in orde dus kom zeker nog eens terug
Leijten
Snelle levering. Goede producten
Julie
Snelle levering van product en reacties op mail. Vriendelijke service. En mooie producten!!