Ik was op zoek naar een nieuwe hobby en heb wat klei besteld. Dit kwam keurig de volgende dag aan en ik ben nu al een week heel enthousiast bezig ermee. Ik had gewone klei gekocht en zelfhardende...Ik was op zoek naar een nieuwe hobby en heb wat klei besteld. Dit kwam keurig de volgende dag aan en ik ben nu al een week heel enthousiast bezig ermee. Ik had gewone klei gekocht en zelfhardende klei. Die laatste heb ik terug gestuurd omdat de gewone klei al heel goed bevalt.
Betty van Os
Precies wat ik wilde hebben en super snel geleverd! 👍🏼👍🏼
Annie Merkus
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.
Mittelmeijer
Verrassend assortiment, niet duur en super snel geleverd
onderwijs
Pakje kwam beschadigd aan, niet leuk om kado te geven. Eén mailtje en het was opgelost: Heutink stuurde meteen een nieuw product, keurig op tijd voor sinterklaas. Alle lof !
Deborah vos
Een bestelling bij Heutink gedaan. Betaald enz. Levering stond dat het tussen 17 en 20 november 2021 geleverd zou worden. Niks geleverd. Daarna staat op de website niet leverbaar. Geen mail niks...Een bestelling bij Heutink gedaan. Betaald enz. Levering stond dat het tussen 17 en 20 november 2021 geleverd zou worden. Niks geleverd. Daarna staat op de website niet leverbaar. Geen mail niks gehad. Telefonisch niet te bereiken, ook op de mail is maar 1x gereageerd en daarna niet meer! Onbeschoft sorry!
Kees
Keurige behandeling van de klantwens
Pas
Uitstekende service. Eerst per telefoon, later online besteld. Snelle levering en een prachtig speelgoed voor onze kleinzoon.
Particulier
Snelle bezorging en product voldoet helemaal aan de verwachtingen. Zeker aan te raden!