De webshop is onoverzichtelijk en het bestellen liep hectisch. Maar het aanbod is echt heel fijn. Voor kinderfeestje had ik hier gymtassen en textiel stiften besteld. Goedkoop en goede service. Ik...De webshop is onoverzichtelijk en het bestellen liep hectisch. Maar het aanbod is echt heel fijn. Voor kinderfeestje had ik hier gymtassen en textiel stiften besteld. Goedkoop en goede service. Ik ga hier zeker vaker bestellen als het lukt. (nu was ik vijf pogingen en een anderhalf uur kwijt) Want ondanks dat is de kwaliteit - prijs verhouding echt top!
Ben
De geleverde schildersdoeken zijn van prima kwaliteit, houten frame is mooi afgewerkt. Enigste opmerking op de site staat: 'voor 15:00 besteld, morgen in huis' , maar dat gaat niet op. 's morgens...De geleverde schildersdoeken zijn van prima kwaliteit, houten frame is mooi afgewerkt. Enigste opmerking op de site staat: 'voor 15:00 besteld, morgen in huis' , maar dat gaat niet op. 's morgens besteld, maar mijn bestelling werd 2 dagen later door DHL bezorgd.
Mihaela
Zeer tevreden
C.p.a. Hersbach
Factuuradres is afwijkend van bezorgadres; desalniettemin is het mailadres van de ontvanger een verplicht veld. De aanspreektitel wordt verkeerd gebruikt. De ontvanger krijgt bericht dat...Factuuradres is afwijkend van bezorgadres; desalniettemin is het mailadres van de ontvanger een verplicht veld. De aanspreektitel wordt verkeerd gebruikt. De ontvanger krijgt bericht dat factuur door een ander (met naam genoemd) is voldaan. Op deze wijze is er geen sprake van een "anoniem" cadeau.
H. BROERS
Prima product en goede service
Nathalie
Ik kon alles goed vinden en het werd snel bezorgd. Goede kwaliteit producten.
Mirthe Fokkert
Snelle levering, niet duur. Producten voldoen aan verwachting