Gerard vander Eem

Goed.

Cintha

Ben helemaal tevreden met de materialen en de snelle levering, top!

Rachel

Fijne producten die een goede aanvulling zijn van wat de kids op school krijgen. Fijn om thuis te oefenen en wat extra dingen op te pakken.

Geriza

Snelle levering en Artikelen waren zoals beschreven! Educatieve posters van NL, Europa en de Wereldkaart besteld. Ook het 2e deel was snel verzonden en goed ontvangen. Dit was het spel Vlaggen van... Snelle levering en Artikelen waren zoals beschreven! Educatieve posters van NL, Europa en de Wereldkaart besteld. Ook het 2e deel was snel verzonden en goed ontvangen. Dit was het spel Vlaggen van de Wereld.

Karina

Heel blij met de klei & toebehoren. Vermaak me goed! :) Snelle en nette levering.

A.J. Spek

Levering in 2 delen. Het 2e deel duurde heel erg lang en klopte verre van met wat er op de website EN telefonisch werd vermeld. Tot 2x keer toe werd ik niet teruggebeld n.a.v. onze vraag wat de... Levering in 2 delen. Het 2e deel duurde heel erg lang en klopte verre van met wat er op de website EN telefonisch werd vermeld. Tot 2x keer toe werd ik niet teruggebeld n.a.v. onze vraag wat de status is. Inmiddels 2e deel ontvangen ... helaas te laat. Moet gezegd ... klantenservice heeft uiteindelijk wel een heel attente "pleister" geboden ?.

L. v. Marsbergen

Jammer dat een van de metalen doosjes waarin een spel verpakt was, op een paar plaatsen ingedeukt was. Zó kun je een cadeautje niet aanbieden!

Sancreates

Snelle levering en veel producten in de webshop. Ik had tubes reliëfverf besteld, deze hadden wel wat beter verpakt mogen worden. Ze zaten los in een doosje waar ook een doos mozaïek scherven in... Snelle levering en veel producten in de webshop. Ik had tubes reliëfverf besteld, deze hadden wel wat beter verpakt mogen worden. Ze zaten los in een doosje waar ook een doos mozaïek scherven in zaten. De tubes waren gelukkig niet kapot maar wel aan alle kanten ingedeukt. Kwaliteit van de producten dikke prima!

leenders