Bauke Hibma

Zeer tevreden, na bestelling snel geleverd, artikel te volgen via track en trace

Goede en zeer duidelijke omschrijving van product, tevens instructie video hoe aan te sluiten

Peter

Goede productomschrijving op de website!
Snelle levering!

Bram

Ik bestel lampjes, ze sturen ze op en ze komen ook nog. En ze doen het ook nog !!

Vervolgens gaan ze meerdere malen om positieve reviews zitten bedelen. Beetje jammer. De Brezan komt ook niet aan de deur vragen hoe ik de lampjes vind als ik ze daar koop.

Reactie HIDXenonVerlichting.nl:

Beste Bram,
Beste Bram,
Vervelend dat u dit zo ervaart. Het enige wat wij doen is u tweemaal (ver uit elkaar) een uitnodiging sturen om uw aankoop te beoordelen. Dit doen wel meer webshops en is vrij gebruikelijk. Wij vinden dit niet 'bedelen' maar zijn gewoon benieuwd naar de mening van onze klanten.
Ook doen wij dit enkel bij uw eerste aankoop bij ons. Wij hopen dat uw aankoop wel naar wens is!
Marco Koers
Hidxenonverlichting.nl

Nemo Service Uden

Welwillende medewerkers, goede prijs kwaliteit

Geduldige en welwillende medewerkers. Meerdere telefoongesprekken gehad voordat ik het juiste product had. Helaas waren de lampenfittingen die gestuurd waren niet passend (wel juiste type maar... Geduldige en welwillende medewerkers. Meerdere telefoongesprekken gehad voordat ik het juiste product had. Helaas waren de lampenfittingen die gestuurd waren niet passend (wel juiste type maar passing was te ruim). Na telefonisch contact werden meteen nieuwe opgestuurd echter in een andere kleur (geen voorraad juiste kleur).

Cor koning

Prima geholpen met invullen bestelling per tel.

super snelle levering.

nee

Heb online op zaterdag iets besteld. Op maandag werd ik al gebeld dat het bestelde niet op voorraad was of het een probleem was dat het een paar dagen later bezorgd zou worden. Maar was achteraf... Heb online op zaterdag iets besteld. Op maandag werd ik al gebeld dat het bestelde niet op voorraad was of het een probleem was dat het een paar dagen later bezorgd zou worden. Maar was achteraf maar 1 dag later. Heel netjes dat je even gebeld wordt daarover

Ad Smits van GRINDKEIZER

Afgelopen week een paar nieuwe Xenon lampen besteld, de volgende dag binnen en weer perfect licht op de auto!

Binnen 24 uur geleverd in keurige verpakking!

Ga zo door!!

Nico Vlot

Super goede levering. besteld binnen een paar dagen in huis, netjes verpakt en heb er nu veel plezier van.

Super goed verpakt.

Nee helemaal super zo!

Pascal

Snelle levering! Goede xenon set. Wat ik wel jammer vond is dat de + en - kabels die op de OEM h11 connector van de auto gaan, geen stekker hadden maar enkel 2 losse pins. Ik heb dit zelf opgelost... Snelle levering! Goede xenon set. Wat ik wel jammer vond is dat de + en - kabels die op de OEM h11 connector van de auto gaan, geen stekker hadden maar enkel 2 losse pins. Ik heb dit zelf opgelost door 2 h11 stekkersets te monteren. Maar het was mooi geweest als dit erbij zat.

twan van der veer

Produckt besteld en werkt zeer goed
email kwam niet aan dus gebelt en ze stonden me netjes tewoord produckt binnen 1 dag binnen zeer netjes

ze werken zeer snel

email moet sneller