AyDee

Snelle levering, duidelijke foto's van het product, precies wat ik zocht. Goede informatie omtrent het product. Top!

Alex

Goede klantendienst!
Pakje goed aangekomen, wel rekening houden dat het tot 5 werkdagen (Belgie) kan duren eer het aankomt.(Pakje in omslag weliswaar)

Snel in antwoorden bij vragen

Db

Ervaring is oké

Kwaliteit van producten is heel slecht

WHJ Wijntjens

- prima prijs-kwaliteit verhouding.
- correcte c en duidelijke communicatie
- snelle levering

prijs - kwaliteit
correctheid

nee

theet

Alleen maar slechte ervaringen; wanneer je retourneert kost je dit ten 1e extra verzendkosten en ten 2e verzinnen ze wel iets waardoor zij niet restitueren/crediteren (zogenaamde beschadigingen etc.)

Dit bedrijf kan op alle punten verbeteringen gebruiken zeker in klantvriendelijkheid en aftersales

Reactie HIDXenonVerlichting.nl:

Beste Theet,
De producten hadden vrij grote beschadigingen die wij ook hebben toegelicht. Daarnaast waren deze heel ver buiten de herroepingsrecht periode naar ons terug gestuurd.
Wij...
Beste Theet,
Wij hebben uitgebreid contact met u gehad over het feit waarom wij deze producten helaas niet konden terugnemen. U kunt niet verwachten dat een webshop ver buiten de herroepingstermijn ook nog eens zwaar beschadigde producten betaald aan u. Dat doet geen enkele webshop of bedrijf. De producten waren namelijk waardeloos geworden door de beschadigingen.
Wij doen dit tevens aan de hand van webwinkelkeur richtlijnen. Het is jammer dat u hier geen begrip voor heeft, maar in deze situatie kunnen wij helaas niet iets meer voor u betekenen. Wij hebben dan ook de producten naar u teruggestuurd. Deze zijn netjes geleverd.
Marco Koers
Hidxenonverlichting.nl

Arno van den B

Prima site om lampen te bestellen. makkelijk zoeken en duidelijke omschrijvingen en plaatjes zichtbaar

Ik heb snel kunnen vinden wat ik zocht.
De levering was ook snel.
Netjes verpakt

Rob

Vlotte bestelling.

Kan niets bedenken

Roy

Goede en zeer snelle service.. zelfs toen ik aangaf dat er een lamp niet werkte werd er moeiteloos een nieuwe opgestuurd wat ik zeer netjes vind.. zeer snelle service als het gaat om support vragen... Goede en zeer snelle service.. zelfs toen ik aangaf dat er een lamp niet werkte werd er moeiteloos een nieuwe opgestuurd wat ik zeer netjes vind.. zeer snelle service als het gaat om support vragen dus zeker een aanrader..

Mehmet

Wordt 4,50 € gevraagt voor een post envelop van 1,50€ ( oneerlijk )

Jan

Producten werkten niet naar behoren

neen

correcte kennis

Reactie HIDXenonVerlichting.nl:

Beste Jan,
Beste Jan,
De producten waren wel correct geleverd en werkte ook. Echter heeft u ver buiten de herroepingsperiode nog contact met ons gezocht. Wij zijn dan ook van mening dat deze recensie helaas niet terecht is.
Wij kunnen na een maand niet nog eens producten terugnemen die al lange tijd zijn gebruikt. Deze zijn namelijk vrijwel waardeloos en kunnen wij ook niet claimen onder garantie.
Marco Koers
Hidxenonverlichting.nl