Goede klantendienst!
Pakje goed aangekomen, wel rekening houden dat het tot 5 werkdagen (Belgie) kan duren eer het aankomt.(Pakje in omslag weliswaar)
Snel in antwoorden bij vragen
Ervaring is oké
Kwaliteit van producten is heel slecht
- prima prijs-kwaliteit verhouding.
- correcte c en duidelijke communicatie
- snelle levering
prijs - kwaliteit
correctheid
nee
Alleen maar slechte ervaringen; wanneer je retourneert kost je dit ten 1e extra verzendkosten en ten 2e verzinnen ze wel iets waardoor zij niet restitueren/crediteren (zogenaamde beschadigingen etc.)
Dit bedrijf kan op alle punten verbeteringen gebruiken zeker in klantvriendelijkheid en aftersales
Reactie HIDXenonVerlichting.nl:
Beste Theet,
De producten hadden vrij grote beschadigingen die wij ook hebben toegelicht. Daarnaast waren deze heel ver buiten de herroepingsrecht periode naar ons terug gestuurd.
Wij...
Prima site om lampen te bestellen. makkelijk zoeken en duidelijke omschrijvingen en plaatjes zichtbaar
Ik heb snel kunnen vinden wat ik zocht.
De levering was ook snel.
Netjes verpakt
Vlotte bestelling.
Kan niets bedenken
Goede en zeer snelle service.. zelfs toen ik aangaf dat er een lamp niet werkte werd er moeiteloos een nieuwe opgestuurd wat ik zeer netjes vind.. zeer snelle service als het gaat om support vragen...
Wordt 4,50 € gevraagt voor een post envelop van 1,50€ ( oneerlijk )
Producten werkten niet naar behoren
neen
correcte kennis
Reactie HIDXenonVerlichting.nl:
Beste Jan,
De producten waren wel correct geleverd en werkte ook. Echter heeft u ver buiten de herroepingsperiode nog contact met ons gezocht. Wij zijn dan ook van mening dat deze recensie...