Alexander vd wardt

Goede service

Marco

Goede verlichting voor een mooie prijs.

Bij de levering van mijn bestelling was wat fout gegaan.
Nadat ik hier een melding van had gemaakt is dit netjes opgelost en heb ik een dag later het juiste ontvangen.

Maksiem

Goed bedrijf. Correct en snel in het afhandelen. Gemakkelijk online te bestellen.

Snelle levering en goede Track-and-Trace.

Yannis G.

Zeer sneller levering, goed verpakt en alles aanwezig, inbouwen was zeer gemakkelijk, zelfs zonder handleiding, enkel zou er ook een chatfunctie moeten zijn met de technische service (hiervoor kan... Zeer sneller levering, goed verpakt en alles aanwezig, inbouwen was zeer gemakkelijk, zelfs zonder handleiding, enkel zou er ook een chatfunctie moeten zijn met de technische service (hiervoor kan je nu enkel een mailtje sturen).

snelle levering, kwaliteit/prijs dik OK

Chatfunctie met tech. service.

Mikail Ova

Ik heb eerst keer aankop gedaan van dit bedrijf super tevreden

Zeer goeie kwaliteit

Nee alles is duidelijk

Leon Stoelwinder

Super goede klantenservice!! Werd na mijn bestelling gebeld om na te vragen of mijn bestelling klopt en zo niet dat ik dit dan nog wel aan kon passen! Nog nooit meegemaakt dit TOP!!

Ze bellen je zelfs na de bestelling om te vragen of je keuze klopt. In mijn geval tenminste i.v.m. een voor hun vreemde combinatie van producten.

Werner hotag

Zeer goede sevich

Kotert puntuweel

DG B2B

Zeer goed.
Materiaal zoals beloofd en in goede staat.

Snel

Deze bestelling is gedaan op een bedrijf, gelieve de BTW dus niet aan te rekenen. zie details bestelling (BE0525681996).
Wanneer ik materiaal bestel bij jullie krijg ik de BTW aangerekend...
Wanneer ik materiaal bestel bij jullie krijg ik de BTW aangerekend hoewel dit vanuit NL intercommunaal niet hoeft.
Deze BTW kan ik niet recupereren.
Indien vanuit B geleverd naar B kan ik de BTW wel recupereren.

marc knuif

Zeer tevreden over de snelle bezorging en kwaliteit van de lampen

Leroy de Looff

Goede service, de 1e keer de verkeerde lampen ontvangen maar vervolgens uitstekend en zeer snel geholpen met omruilen.