C J Cornielje

Heel goed

helderheid

Sander

Een snelle en correcte service. 2e bestelling in een jaar, blijft een goed adres!

Snel contact per mail.

Hermans

Dit was mijn tweede bestelling en ik ben zeer tevreden

Nette en goede site.

Achie

Goede service en klantvriendelijkheid

tzoejan massagetherapie

Snelle levering keurig verpakt
Veel.licht

Roel

Snelle levering en een goede klantenservice! Ik was eerst niet tevreden met het product, erg veel strooilicht (door een extra kapje die niet om de lamp zat en wel op de foto op de website stond) en... Snelle levering en een goede klantenservice! Ik was eerst niet tevreden met het product, erg veel strooilicht (door een extra kapje die niet om de lamp zat en wel op de foto op de website stond) en kleurverschil tussen de twee lampen. Na een belletje kreeg ik twee nieuwe opgestuurd met een retoursticker voor de oude. De nieuwe zijn super!

Snelle levering, goede klantenservice en goede kwaliteit.

Zorg dat de foto's op de website kloppen met het daadwerkelijke product, om teleurstelling te voorkomen.

Erik de Vries

Helaas pasten de door mij bestelde lampjes niet. Contact opgenomen met de klantenservice en nieuwe besteld. De verkeerde retour gestuurd maar helaas zit ik na twee weken nog steeds op mijn geld te... Helaas pasten de door mij bestelde lampjes niet. Contact opgenomen met de klantenservice en nieuwe besteld. De verkeerde retour gestuurd maar helaas zit ik na twee weken nog steeds op mijn geld te wachten. Dit vind ik wel lang duren.

De controlemogelijkheid of een lampje in de auto past is een heel goed idee! Helaas is dit alleen van toepassing op de fitting want uit ervaring kan ik zeggen dat de lampjes niet altijd passen. In... De controlemogelijkheid of een lampje in de auto past is een heel goed idee! Helaas is dit alleen van toepassing op de fitting want uit ervaring kan ik zeggen dat de lampjes niet altijd passen. In mijn geval waren ze te lang.

Van Gool Ivo

Zeer goede klantenservice, en een gewillig bedrijf om klanten te helpen.

Als er een probleem is met een bestelling of er moet iets worden nageleverd is dit geen probleem.

Top service

Iets vaker de emails bekijken er wordt niet altijd na 1 dag geantwoord.

B Neeleman

Uitstekend !

Duidelijke info, snelle levering, klantvriendelijkheid

Theo Onink

Nette afhandeling bestellingen en bijna alles uit voorradig leverbaar

Groot assortiment . Info producten. Snelle levering

Weinig tot geen auto specifieke verlichting zoals dag rij verlichting