Willem

Zeer goede ervaring en snelle service, defecte led lamp en deze werd snel onder garantie omgewisseld

prima producten voor scherpe prijs

geen opmerkingen, service is goed en de producten zijn goed

JProg

Goed en snel

Kevv

Top snel geleverd, xenon ingebouwd deden het eerst niet toen de 2 kabels omgedraaid en tevens rode stekker op goede manier monteren anders geen stroom!!ll

Levering

Hans Pieters

Goede info, uitleg in presales gesprekje

Goed advies, goed product TOP prijs!

Bij inbouw bleek de polariteit van de stekker van de ballast omgedraait te moeten worden, staat niets over in de handleiding. Ik heb begrepen van de garage dat bij lampen met een 2 punts aansluiting... Bij inbouw bleek de polariteit van de stekker van de ballast omgedraait te moeten worden, staat niets over in de handleiding. Ik heb begrepen van de garage dat bij lampen met een 2 punts aansluiting de polariteit van de stekkerNIET benoemd is. Dus ik zou zeggen:
1: vermeld dat in de handleidng
2: maak aan beide zijden van de stekker een vergrendelingsnokje, nu heb ik met tape de boel moeten vastzetten en ik ben niet zo van de tape...

Verder TOP!

Kochar Karapetyan

Zeer goede ervaring denk dat ik een vaste klant ga worden

goederen werden snel verwerkt en verstuurd

Marco Veldhuizen

Voor de derde keer terugkerende klant, dat moet dus genoeg zeggen!

Makkelijk besteld, duidelijke informatie bij het product en snelle levering. Uit ervaring ook een goede aftersales die problemen snel oplost, in mij geval door het binnen een dag opnieuw sturen van... Makkelijk besteld, duidelijke informatie bij het product en snelle levering. Uit ervaring ook een goede aftersales die problemen snel oplost, in mij geval door het binnen een dag opnieuw sturen van nieuwe autolampen nadat de eerstgeleverden kapot waren.

Geen, zo doorgaan!

jan loois

Goed bereikbaar. duidelijke uitleg en doen wat ze zeggen.

Goedhard

Goede en snelle service en adequate reactie op vragen.

Nakomen (vlot) van afspraak over terugbellen

De manier waarop betaald kan worden met de creditcard duidelijker aangeven (nl via paypal)

Reactie HIDXenonVerlichting.nl:

Bedankt voor uw tip! Wij hebben dit bij de betaalmethodes aangepast. Het is nu duidelijker dat creditcard betalingen via PayPal moeten.

roonsehoeve

Snelle reactie en levering.

Vlotte reactie op vragen en vervolgens goede en snelle verzending. De degelijke verpakking bleek bestand tegen een stootje, daar de buitenkant een stootje had gekregen, maar de inhoud onbeschadigd.