Leveren NIET op tijd, geld terugkrijgen is onmogelijk

Bedrijf oogt professioneel afgaande op de website

Alles na bestelling, “voor 1600hrs bestelt, volgende dag in huis” wordt NIET nagekomen. Men belt vervolgens en geeft een indicatie datum die al 1 week later is dan beloofd en zelfs die datum wordt... Alles na bestelling, “voor 1600hrs bestelt, volgende dag in huis” wordt NIET nagekomen. Men belt vervolgens en geeft een indicatie datum die al 1 week later is dan beloofd en zelfs die datum wordt niet gehaald. Meerdere e-mails naar info & support van dit webdomein blijven onbeantwoord. Na retour zending product wordt ik GEBELD dat men de reden van retour zending wil weten (wie leest de e-mails binnen dit bedrijf ?) en4 weken later na 2x telefoon naar hen blijkt volgens medewerker magazijn verantwoordelijk maar die zijn niet bereikbaar of gooien Hoorn erop. Vicieuze cirkel maar uiteindelijk wel van mijn geld beroofd

Nebojsa Jankovic

Great Service!

good product offer, prices, very flexible service, great communication!

none

Twee nieuw xenon lampen bestelt voor mijn Citroën c4 berline. Prima licht en spotgoedkoop in vergelijking met een merk dealer. Instaleren van de lampen is effe een klusje maar valt echt mee. is goed... Twee nieuw xenon lampen bestelt voor mijn Citroën c4 berline. Prima licht en spotgoedkoop in vergelijking met een merk dealer. Instaleren van de lampen is effe een klusje maar valt echt mee. is goed zelf te doen.

Prima lamp en goedkoop

meer installatie filmpjes van xenon lampen van verschillende auto merken. De Citroën koplamp is werkelijk anders dan het voorbeeld filmpje. Zou mensen eerder overhalen om zelf de lampen te... meer installatie filmpjes van xenon lampen van verschillende auto merken. De Citroën koplamp is werkelijk anders dan het voorbeeld filmpje. Zou mensen eerder overhalen om zelf de lampen te installeren.

van Leeuwen auto's

Vriendelijk bedrijf, bestelling liet wel even op zich wachten

vriendelijkheid en telefonische bereikbaarheid

Bij lange levrtijd de klant informeren of een ander product ook volstaat of dat er gewacht moet worden. Ik moest hier nu zelf achteraan en 1 maal niet terug gebeld. Wel prima bereikbaar en vriendelijk

Dennis

Slechte zaak! Als je wat besteld (wat volgens hun speciaal voor jouw auto moet zijn), en het past niet, dan reageren ze niet meer. Niet bestellen dus. Heb nu dus iets waar ik voor betaald heb, waar... Slechte zaak! Als je wat besteld (wat volgens hun speciaal voor jouw auto moet zijn), en het past niet, dan reageren ze niet meer. Niet bestellen dus. Heb nu dus iets waar ik voor betaald heb, waar ik niks aan heb.

Geen sterke punten meegemaakt..

Reageren op mail, en zorgen dat de informatie op de site klopt

Martin Griffion

Was goed, maar nu totaal waardeloos

Beter reageren en bestellingen op tijd leveren.

Vandaag besteld, morgen in huis. Bij dit bedrijf duren 24 uur 2 weken

Duidelijke website

Op de website vermelden als iets niet leverbaar is

roy fermont

Slecht

niet

eerst paket opsturen voor dat je ze aanmeld bij post nl w8 nu bijna 1 week op mijn paket

RJ

Over het algemeen een goede ervaring.

Mooie, duidelijke site. Na telefonisch contact erg goed geholpen.

Als de levertijd langer is dan aangegeven op de site op z’n minst een mail met reden van vertraging. Heb zelf telefonisch contact moeten zoeken. Bestelde product pas later leverbaar dus als... Als de levertijd langer is dan aangegeven op de site op z’n minst een mail met reden van vertraging. Heb zelf telefonisch contact moeten zoeken. Bestelde product pas later leverbaar dus als alternatief werd me aangeboden de set als losse onderdelen te leveren. Op zich erg netjes maar het geleverde product wijkt sterk af van bestelde product. Bewust een “slim line” xenon set besteld en krijg een set met behoorlijk grotere ballasten. Wat dat betreft een teleurstelling en heb het gevoel een veel goedkopere set te hebben ontvangen.

H. Hendriks

Zeer slecht