Chris Hoonhout

Snel geleverde producten maar niet het bestelde zat in de doos ondanks een met de bestelling overeeenkomende pakbon.

Dit via mail gemeld zoals bij retourzenden verlangd wordt en al 3...

Dit via mail gemeld zoals bij retourzenden verlangd wordt en al 3 dagen niks meer vernomen.

Aftersales loopt niet

Arie Janssen

Slechte ervaring m.b.t. klantenservice. Na 5 mails nog steeds geen antwoord. Levering al 5 dagen te laat en hoor maar niets!!!

Reactiesnelheid van de klantenservice

Kris Van Der Smissen

Ontevreden. 2 LED lampen ontbraken in de doos bij levering. Na verschillende mails op zowel het support als het info adres nog steeds wachtend op een antwoord.

Leveringen beter nakijken eens leren antwoorden op mails.

Kruidenier

Doet exact wat wordt beloofd.

Ap Klijn

Zeer vlotte verzending van Prima ledlampen Top.

Prima zo.

Nee.

Sami Cetin

Zeer vlot. Klantenservice ook behulpzaam.

Wat je nodig hebt vind je op de website.

Postnl ipv DHL.

Mario pedemonte

Led lampjes besteld maar niet de soort ontvangen die op de foto staan. De soort die ik ontvangen heb had ik al steken in mijn auto en die zijn niet goed. Dus beetje teleurgesteld... heb al 2x mail... Led lampjes besteld maar niet de soort ontvangen die op de foto staan. De soort die ik ontvangen heb had ik al steken in mijn auto en die zijn niet goed. Dus beetje teleurgesteld... heb al 2x mail gestuurd en 1x op facebook gevraagt maar nog geen antwoord gekregen. Moest het nu gaan over 15euro, oke nog... maar gaat hier wel over 35eu incl. Verzending....

Sneller communiceren mag wel vind ik persoonlijk en geen valse afbeeldingen zetten als we die toch niet krijgen.

Hans Vissers

👍👍👍

BC

Ik heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen!
heb jullie ook een mail gestuurd, jullie zouden binnen de 48u antwoorden dat is ook niet gebeurt! ik moet zeggen jullie "KLANTENSERVICE" is TOP!!...
Ik heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen!

Turhan

Het halogeen lamp dat ik besteld had van het merk osram, explodeerde in mijn hand waardoor mijn middelvinger gehecht moest worden. Ik heb geen gevoel in vinger omdat mijn zenuwen beschadigd zijn. Ik... Het halogeen lamp dat ik besteld had van het merk osram, explodeerde in mijn hand waardoor mijn middelvinger gehecht moest worden. Ik heb geen gevoel in vinger omdat mijn zenuwen beschadigd zijn. Ik heb dit bedrijf gemaild maar heb tot heden geen reactie gehad. Niet eens een beterschap. Ik mailde ze met de vraag of ze ook los lamp hadden om dat ik nou 1 lamp mis van de set. Dit is erg jammer..

Meeleven met de klant