Gerben

De bestelling was de volgende dag al in huis. Service was echt super!

Ik heb al eerder bij dit bedrijf besteld. Service is super!

Nog geen slechte of verbeterpunten kunnen vinden. Hierom bestel ik ook vaker op deze site.

Sebastiaan

Super bedrijf een van de weinige die niet moeilijk doet als iets net buiten de garantie kapot is! En super vriendenlijk ik geef ze een dikke 9,5

Nooit moeilijk net buiten garantie

M.Janssen

Heb hier een setje xenon verlichting h11 besteld. De service is goed en de xenon is heel geleverd.

Misschien is dit een verbeter punt, heb een set h11 gekocht voor mijn toyota auris uit 2007 de auto hanteerd een stekker die niet bij de xenon geleverd word bij de set zitten 2 lossen pinnetjes die... Misschien is dit een verbeter punt, heb een set h11 gekocht voor mijn toyota auris uit 2007 de auto hanteerd een stekker die niet bij de xenon geleverd word bij de set zitten 2 lossen pinnetjes die niet blijven zitten heb een bij passende stekker bij moeten bestellen

J.H. Joosten

Uitstekend geholpen. Goed advies. Snelle levering

Zie boven

ec zwart

Bestel regelmatig verschillende lampen snelle levering als het niet op voorraad is word je tijdig op de hoogte gebracht.

Robert de boer

Na een mail te hebben gestuurd met een probleem/ vraag kreeg ik een automatisch gegenereerde mail met daarin de belofte dat ik tussen 24 en 48 uur een antwoord zou kunnen verwachten, maar dat het... Na een mail te hebben gestuurd met een probleem/ vraag kreeg ik een automatisch gegenereerde mail met daarin de belofte dat ik tussen 24 en 48 uur een antwoord zou kunnen verwachten, maar dat het wellicht langer kan duren indien het om technische gevallen zou gaan. Echter na 2 volle weken heb ik nog steeds geen antwoord, wel heb ik tweemaal een uitnodiging ontvangen om een review te geven. Bij deze!

Beloftes nakomen

H.P.Ramjiawansingh

Snelle levering zoals beloofd vandaag besteld voor 16.00 uur en de volgende dag geleverd voor 12.00 uur

Neen niet echt

Nijs

Jeroen

2 setjes verschillende LED lampjes besteld voor 2 verschillende auto's. Bestellen en leveren ging vlot. Toen bleek dat de LED lampjes niet pasten heb ik 1 mailtje (op aanwijzing van website)... 2 setjes verschillende LED lampjes besteld voor 2 verschillende auto's. Bestellen en leveren ging vlot. Toen bleek dat de LED lampjes niet pasten heb ik 1 mailtje (op aanwijzing van website) gestuurd met de melding dat de lampjes niet pasten en ik ze wilde retourneren. Geen reactie, na een week nog eens een mailtje gestuurd, geen reactie. Toen gebeld, kon lampjes terugsturen, afgesproken dat het gehele bedrag gecrediteerd zou worden. Een tijdje niks gehoord dus maar weer gebeld. Lampjes waren ontvangen maar vanwege de drukte was het nog niet behandeld. Afgesproken dat 1 setje lampjes zouden worden omgewisseld voor een andere (bestonden blijkbaar 2 uitvoeringen voor het type auto, ik moest de andere hebben) en het andere setje lampjes zou gecrediteerd worden. Vanwege de drukte voor de feestdagen zou dat even kunnen duren. Het te crediteren bedrag werd na een paar weken gecrediteerd maar het nieuwe setje lampjes kwam niet. Na de feestdagen maar weer gebeld, reactie was waarom ik zo lang had gewacht met bellen? Vertelde dat hij zelf aan had gegeven dat het even kon duren vanwege de drukte vandaar dat ik had gewacht. Er werd beloofd om alsnog een nieuwe setje lampjes op te sturen. Nu weer 2 weken verder en nog steeds niks gehad. Met andere woorden, het bestellen en leveren is goed maar zodra er iets niet in orde is beginnen de problemen. Dit is de eerste keer dat ik zo iets mee maak, ik bestel veel via internet zelfs in China waar je misschien deze problemen verwacht maar juist niet. Als er ergens iets mis ging werd alles goed opgelost maar bij deze firma notabene uit Nederland blijkbaar niet! Mijn geld dus gewoon kwijt!

After sales service sterk verbeteren, informatie bij produkten verbeteren, zeker als er verschillende uitvoeringen bestaan voor een zelfde type auto. Reageren op E-mails via de website. Afspraken... After sales service sterk verbeteren, informatie bij produkten verbeteren, zeker als er verschillende uitvoeringen bestaan voor een zelfde type auto. Reageren op E-mails via de website. Afspraken nakomen.

Stef

Snelle levering, maar miste wat onderdelen zoals om de bedrading vast te zetten

een wat duidelijkere gebruiksaanwijzing dat de xenon lampen ook los uit het voetje kunnen om ze te plaatsen