Reijnders

Snel en goed

Veel keus

Ben van Mastbergen

Perfecte service

zeer snelle levering en perfecte kwaliteit

Rick Verdoes

Producten bleken niet op voorraad na bestelling. Vervolgens geswitcht naar een goedkoper exemplaar die wel voorradig was. Vervolgens vergeten op te sturen. Afspraak telefonisch geannuleerd. Gevraagd... Producten bleken niet op voorraad na bestelling. Vervolgens geswitcht naar een goedkoper exemplaar die wel voorradig was. Vervolgens vergeten op te sturen. Afspraak telefonisch geannuleerd. Gevraagd om bevestiging per mail. Deze heb ik nooit ontvangen. Ook nog altijd geen geld retour gezien. Ook per mail om gevraagd nog geen reactie.

Aytekin

Zeer goed, snelle reactie en snelle levering. Klantvriendelijk. Snelle oplossing bij problemen.

Snel geholpen en afgehandeld bij een probleem.

Geen !!!

Gerrit

Goede service , competitieve prijzen. Mijn bestelling was niet op voorraad en ik werd gebeld en een alternatief aangeboden. Volgende dag in huis.

Service !

Wigcheren

Hele goede service. Ik werd gebeld dat de lampen niet direct op voorraad zouden zijn, maar enkele dagen later geleverd zouden worden. Is toch een service, wie neemt tegenwoordig nog die moeite voor... Hele goede service. Ik werd gebeld dat de lampen niet direct op voorraad zouden zijn, maar enkele dagen later geleverd zouden worden. Is toch een service, wie neemt tegenwoordig nog die moeite voor de klant..

Kom het helaas steeds minder tegen..

De aandacht voor de klant.

Ga zo door!

Harry

Besteld en ontvangen.

Is prima zo

N v.t.

Hele goede kwaliteit xenon verlichting set geleverd,werkt uitstekend. Goede licht opbrengst en zeer tevreden mee. En voor 1600 uur besteld inderdaad volgende dag in huis.

Zie bovenste opmerking.

van Veen

Prima webshop. Informatieverstrekking is erg matig.

Snelle levering!

Geef duidelijk aan voor welke voertuigen producten geschikt zijn en bedenk dat er van dezelfde uitvoering weer verschillende fasen zijn. Zo heb ik voor mijn megane fase 2, fase 1 lampen besteld.... Geef duidelijk aan voor welke voertuigen producten geschikt zijn en bedenk dat er van dezelfde uitvoering weer verschillende fasen zijn. Zo heb ik voor mijn megane fase 2, fase 1 lampen besteld. Gelukkig is het passend te maken maar het hoort er niet in.