Jetullahi

Ben netjes geholpen,.

Is voldoende

Henk

Goed product en betaalbaar ,
Garant voor 2 jaar goede verlichting.

Arjan Kennis

Dit was de eerste aankoop en die is goed verlopen

Jan den Boef

Een goede site.

Doen dat gene wat van hun verlangt wordt

wanneer een bestelling wordt gedaan vragen om welke auto het gaat.
Dit om montage problemen te voorkomen.

Roland Hermans

Om op het laatste moment naar een ander adres te laten verzenden was geen probleem. Werd mooi op de hoogte gehouden en onderling overleg gehad wat de beste oplossing was.

M

Service is top. Ik werd netjes gebeld dat het bestelde product niet op voorraad was. Ik kreeg een vervangend product van hetzelfde merk aangeboden plus en uit coulance een aftermarket eigen product... Service is top. Ik werd netjes gebeld dat het bestelde product niet op voorraad was. Ik kreeg een vervangend product van hetzelfde merk aangeboden plus en uit coulance een aftermarket eigen product . Alleen de verzendkosten vond ik aan de hoge kant.

Contact naar de klant

De verzendkosten

Xenon lichten besteld, ze zijn substantieel goedkoper dan de concurrenten en leveren prima lampen. Ik was zelf nog verbaasd over hoeveel meer licht mijn auto nu geeft. Bestelling tijdens kerstdagen... Xenon lichten besteld, ze zijn substantieel goedkoper dan de concurrenten en leveren prima lampen. Ik was zelf nog verbaasd over hoeveel meer licht mijn auto nu geeft. Bestelling tijdens kerstdagen gedaan en kwam zelfs eerder dan mijn coolblue bestelling aan. Dus puik werk wat dat betreft, voor nu een aanrader, duurzaamheid van de lampen moeten nog blijken natuurlijk maar er is 1 jaar garantie, dus ik hoop dat het goed komt.

Snelle bestelling ondanks de feestdagen

Geef wat meer feedback over bestelling proces, dit helpt de onzekerheid van de klant te overwinnen met een nieuw webshop.

Dennis

Uitstekende service en advies, snelle levering.

Snelle levering, goed advies

Peter Starrenburg

Zeer positief en met respect behandeld, ik heb ook kontact gehad met één van de verkoper heeft heel goed geholpen. Ik kan alleen maar zeggen uitstekend en aanraden waard voor iedereen. Ik ga er... Zeer positief en met respect behandeld, ik heb ook kontact gehad met één van de verkoper heeft heel goed geholpen. Ik kan alleen maar zeggen uitstekend en aanraden waard voor iedereen. Ik ga er zeker meer gebruik van maken van hun aanbod.

Hele goede uitleg en duidelijk, men weet waar ze over praten.

Nvt