Alain Nemegeer

Aangekocht product is onbruikbaar , voorgestelde oplossing mits extra kosten werkt ook niet en dan geen reactie meer op mail

Marc van Beuningen

Gewoon goed

duidelijke en makkelijke site, nakomen van levertijd

Vincent

Slecht!
Bestellen en leveren gaat goed, maar verwacht daarna vooral niets meer. Ik begrijp de positieve reviews in elk geval niet.
Omdat de door mij bestelde xenon lamp niet goed werkt,...
Slecht!
Omdat de door mij bestelde xenon lamp niet goed werkt, inmiddels 3 mails in 2 weken tijd gestuurd nar 2 verschillende mailadressen, maar helemaal zonder reactie (ja, de ontvangstbevestiging...).
Kwaliteit van de lamp is overigens niets beter dan een Ali, maar dan voor meer dan het dubbele van de prijs.

Bestellen en leveren gaat goed. Al is 5.95 verzendkosten niet echt meer van deze tijd.

Gewoon op de mail reageren?

Hans

Prima bedrijf per ongeluk hadden ze maar 1 lamp opgestuurd en dit werd super snel opgelost door gelijk de tweede als nog te sturen

Nick

Top zocht xenon lampen voor mijn Focus MK2.1 nette prijs prima lampen.

Iqbal Mulla

Ze werken prima

Maarten waal

Super geregeld. Gelijk contact met hulp en antwoorden. Snelle levering. Precies wat je anno nu wenst als consument.

De snelle reactie en de geboden hulp vielen mij erg op.

Noud Hermkens

Ben uitstekend geholpen

Mijn achteruitrijlampen van mijn Opel Meriva vervangen. telefonisch om advies gevraagd, besteld, en daags nadien lampen ontvangen, en omgewisseld. Een geweldige verbetering !!!

Ken niet beter

W. Oskam

Zeer goede ervaring en terugkoppeling van de bestelling

Snel het product gevonden

Geridbdvz