Tom Gulikers

Bestelling geplaatst voor 2 sets LED lampjes en 2 sets Canbus weerstanden. Verkeerde levering van 1 set weerstanden is zonder meer goed afgehandeld.

- Prima bedrijf met goede (telefonische) klantenservice
- Doen niet moeilijk bij behandeling van klachten/problemen
- Snelle verzending

- Op e-mails wordt niet gereageerd, dus beter even bellen.
- Afbeeldingen op de website zijn niet altijd accuraat (Canbus weerstanden zien er beduidend minder goed afgewerkt uit in het echt)

Pio Roseboom

Mijn bestelde 4300K lampen waren niet voorradig, werd direct netjes gebeld of 5000K dan goed was. Netjes en correct.

J. van Kranenburg

Perfecte service

Duidelijke omschrijving producten

nvt

Kenny Scharmin

Supertevreden van de snelle levering.

Marcel

Vak mensen die snel voor jou een oplossing zoeken voor je wensen. Is jouw voertuig een speciaal geval, dan stellen zij ook een speciaal kitje voor je samen.
Toen ik mijn bestelling had besteld...
Toen ik mijn bestelling had besteld werd ik zelf nog door ze gebeld waarin ze een voorstel deden voor een beter geschikte harnas voor de Xenon lamp.
Nu een tijdje met de nieuwe xenon lamp gereden en het is echt een wereld van verschil, het is net alsof je een kleine zon in je koplamp hebt zitten, maar de lamp heeft nog wel het juiste lichtpatroon.
Kortom, geweldig volk met geweldige producten die je heel graag op weg helpen.

Zoals eerder al geschreven, de producten die ze leveren zijn echt heel erg goed en van hoge kwaliteit. De mensen achter deze winkel zijn enorm behulpzaam en zullen zelfs na een bestelling nog... Zoals eerder al geschreven, de producten die ze leveren zijn echt heel erg goed en van hoge kwaliteit. De mensen achter deze winkel zijn enorm behulpzaam en zullen zelfs na een bestelling nog contact met je opnemen als ze eigenlijk iets beters voor je hebben.

Wellicht een idee om voor motoren een enkel lamp setje samen te stellen. Zeker motorrijders zijn vaak enorm gebaat bij meer en beter licht en het helpt zeker als ze een kant en klaar xenon setje... Wellicht een idee om voor motoren een enkel lamp setje samen te stellen. Zeker motorrijders zijn vaak enorm gebaat bij meer en beter licht en het helpt zeker als ze een kant en klaar xenon setje kunnen kopen.

William Klaassen

Erg netjes, gevonden via Marktplaats. Duidelijk omschreven.

Duidelijke foto's

Een soort Kenteken checker.

ger

Levering de volgende dag.

snelle afhandeling/levering

Safranti

Gaat om goede producten maar productbeschrijving is te weinig..

Betere productbeschrijving bv 35w of 55w enz..

Hoessein

Hidxenonverlichtin

Waar de klant nog koningins betaal baar en top produkten ik weet hondert procent dat ik nooit meer
Hoef te zoeken naar duren lampjes van 70 tot 170 euro bij de...
Hidxenonverlichtin

Hoef te zoeken naar duren lampjes van 70 tot 170 euro bij de dieler 👍🏻💪🏻